У Китаї розпочали кампанію з вилучення у населення зброї та вибухівки

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

У Китаї розпочали кампанію з вилучення у населення зброї та вибухівкиУ Китаї розпочали кампанію з вилучення у населення зброї та вибухівки

Правоохоронні органи Китайської Народної Республіки почали масштабну кампанію з контролю над зброєю і вибухівкою серед місцевого населення. Про це повідомило міністерство громадської безпеки КНР.

За інформацією місцевих ЗМІ, поліція вилучатиме в громадян будь-яку зброю, боєприпаси та вибухові речовини, якщо такі будуть виявлені у місцевого населення. Нагадаємо, що в Китаї цивільним особам заборонено мати вогнепальну зброю.

Крім того, буде посилено контроль над сайтами, на яких пропонують через мережу придбати зброю, боєприпаси, вибухові речовини та інші компоненти, необхідні для створення вибухових пристроїв.

Як повідомляє поліція КНР, у 2015 році кількість злочинів із застосуванням вогнепальної зброї зменшилася майже на 43%, порівняно з попереднім роком. Також стало на 5% менше випадків застосування вибухових пристроїв.

Коментарів (2)

  • 01.03.2016 15:25
    #
    - 3 +

    Удачи.
    Китайцы, разумеется, отличаются весьма тщательным подходом к любому вопросу. Но только вот компоненты для изготовления взрывчатых веществ можно купить в свободной продаже практически в любых хозтоварах и запретить их реализацию невозможно в силу повсеместного использования.

  • 02.03.2016 07:35
    #
    - 0 +

    Обычная практика для стран строящих светлый коммунизм


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати