Філіппінські військові узяли на озброєння модернізовану версію пістолета-кулемета M3

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

United States Submachine Gun Cal .45United States Submachine Gun Cal .45

Командування Військово-морських сил та Корпусу морської піхоти Філіппін, внаслідок нестачі основного зброї – пістолетів-кулеметів Floro MK-9, прийняло рішення повернути в стрій старі пістолети-кулемети M3.

Головними модернізаціями філіппінського M3 стали глушник та коліматорний приціл Simmons. Оновлена зброя отримала назву M3 SpecOps Generation 2.

United States Submachine Gun Cal .45United States Submachine Gun Cal .45

Також філіппінські моряки та морські піхотинці, окрім Floro MK-9 і M3, використовують пістолети-кулемети Uzi і карабіни M4, які країна закупляла в різні часи невеликими партіями.

Пістолет-кулемет M3 (United States Submachine Gun Cal .45) розроблявся, як простий у виробництві і дешевий замінник пістолета-кулемета Томпсона. На озброєння американської армії ця зброя надійшла в 1942 році. Солдати прозвали її «Grease gun» (шприц для мастила).

Silenced M3 Grease Gun

M3 виготовляла компанія General Motors під набої .45 АСР та 9×19 мм. В США було випущено майже 700 тисяч одиниць цієї зброї. Крім того, M3 за ліцензією випускали в Аргентині і на Тайвані, також його неліцензійне виробництво було налагоджено в Китаї.

До початку 90-х пістолет-кулемет M3 офіційно залишався на озброєнні бронетанкових підрозділів американської армії.

0,333333333333 1 -1 3
Коментарів (1)

  • 03.03.2016 14:33
    #
    - 3 +

    Хоть еще в каких-то странах принимают на вооружение новинки периода 2 МВ...
    Зато теперь свой уровень как страны знаем...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати