Правозащитник Максим Гольдарб: «Закона об оружии нет, потому что он не нужен нынешней власти»

| Законодательство, Легализация КНО | Автор: Web admin
Українською

Максим ГольдарбМаксим Гольдарб

Количество преступлений, связанных с применением огнестрельного оружия, будет увеличиваться. Раз так и обороняться надо адекватно – и не с кухонным ножом.

По мнению руководителя общественной организации "Публичный аудит" Максима Гольдарба, предоставление гражданам права на вооруженную самозащиту было бы своевременным решением.

В умовах криміногенної обстановки в Україні треба давати людям можливість захищатись - Гольдарб

1,0 1 -1 10
Комментариев (6)

  • 04.03.2016 14:31
    #
    - 3 +

    Петиція в адрес президента це "вигадка і видовище" із слів пана Гольдарба.
    Отже пан правозахисник заперечує вплив спільноти на дії влади? Чи вважає УАВЗ пустобрехами.
    Цікава точка зору.

    • 04.03.2016 14:37
      #
      - 4 +

      Я бачу що від нашої петиції Порошенку не зимно і не гаряче, він намагається ігнорувати те що його адміністрація сама і вигадала. Але сам факт що її підписало у надкороткий термін більше 30 тисяч людей щось та важить еге ж? Ні я б порожнім видовищем це не назвав би.

      • 04.03.2016 15:42
        #
        - 5 +

        Пан правозахисник не вважає УАВЗ пустобрехами, а скоріше вважає що петиції створені для того, щоб активні громадяни могли "спустити пару". Тобто видимість діяльності з боку влади. Як і раніше.

    • Он говорит о реальных целях создания сайта с петициями. О том что он был создан для стравливания пара. Без перспективы разрешения существующих проблем. И не важно касается ли дело права на защиту, снятие пошлин на ввозные авто, или каких либо других острых вопросов.

      • 04.03.2016 14:48
        #
        - 1 +

        Судячи з реакції держадміністрації на петиції, так воно і є. Але, те що велика кількість людей так швидко підтримала петицію це персонально мене тішить, і в АП самі того не бажаючи своєю "вигадкою" створили реальний індикатор настрою спільноти. Щоб вони там собі не планували. Так що вийшло корисне "видовище". ☺

  • 05.03.2016 16:01
    #
    - 2 +

    Я діко Ескьзмі, але коли пан Гальдарб, - правозахисник, - то особисто я Матір Тереза, Жанна Д’Арк і Клаудія Шиффер. Це всього лише жалюгідний колишній прокурор і злодій, якого наша правозахисна прокуратура не змогла посадити.
    А тут його названо правозахисником. Я розумію, що ми маємо всіма засобами просувати наші ідеї і так далі – але союз з гомосексуалістами у нецензурному розумінні цього слова я завжди вважав долею влади, і аж ніяк не нашою (прошу пробачення у гомосексуалістів за таке порівняня).
    Про цього «правозахисника» писав і Гнап, і Анна Бабінець.
    www.facebook.com
    antikor.com.ua
    www.facebook.com
    Я проти союзу з підарами – навіть під «правильним» лозунгами.
    P.S. Я не э членом УАВЗ – принаймі станом на сьогодні.


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать