Словацька компанія Grand Power S.R.O. представила гібридний карабін для цивільного ринку

| Гвинтівки, Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Словацька компанія Grand Power S.R.O. представила гібридний карабін для цивільного ринкуСловацька компанія Grand Power S.R.O. представила гібридний карабін для цивільного ринку

А на виставці IWA 2016, у Нюрнберзі, словацька компанія Grand Power S.R.O. показала напівавтоматичну версію карабіна Stribog S9, яка призначена для цивільного ринку.

Stribog S9 – це гібридна зброя під набій 9×19 мм, при розробці якої використовувалися елементи збройових систем, що добре себе зарекомендували. Stribog S9 сумісний із магазинами від ізраїльського пістолета-кулемета Uzi і має пістолетну рукоятку як у гвинтівки AR-15. Також кожух ствола з планками Пікатінні та фірмовим кріпленням Magpul AFG надають цьому карабіну конструктивну схожість із німецькою гвинтівкою G36.

GP STRIBOG fullauto

Нова словацька зброя у версії з прикладом класифікується як карабін, а без приклада – як пістолет-кулемет. Grand Power S.R.O. планує випускати Stribog S9 для армії і поліції, а також для цивільного ринку (як зброю для самозахисту та спортивної стрільби).

Як заявив представник компанії, Stribog S9 повністю готовий до серійного виробництва. Масовий випуск цієї моделі почнеться, як тільки підприємство отримає перше замовлення.

1,0 1 -1 6
Коментарів (4)

  • 15.03.2016 17:28
    #
    - 0 +

    Хороший карабин , судя по видео стрельбу можно вести как одиночно так и сериями по два и три патрона + автоматический огонь + 9 мм. калибр , отличный симбиоз .

    • 15.03.2016 18:37
      #
      - 0 +

      Я вот, если честно, никогда не понимал зачем нужен режим стрельбы с отсечкой. (За исключением лафетных систем с накоплением импульса отдачи).

  • 15.03.2016 19:06
    #
    - 0 +

    В состоянии близком к аффекту , в условиях реального боестолкновения , очень реально расстрелять БК и не заметить этого , думаю очевидно для этого . ИМХО .

  • 15.03.2016 19:46
    #
    - 0 +

    а блокировка стрельбы при сложенном прикладе есть?
    что за беспредел ?
    я бы вообще не разменивался на мелочи и запретил ВСЁ !!
    а чё такое ?
    панам наградные томпсоны и стечкины, а быдлу - максимум весло длиной метр и В ЧЕХЛЕ !!!!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати