У готелі Либідь під час обшуку було виявлено вогнепальну зброю

| Силові структури, Нелегальна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Вилучена зброяВилучена зброя

Під час обшуків у готелі Либідь в Києві, де відбулися зіткнення невідомих з поліцією, правоохоронці вилучили предмети, схожі на автомат і дрібнокаліберну гвинтівку. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Києві.

Вилучена зброяВилучена зброя

Нагадаємо, 6 квітня в київському готелі виконавча служба і силовики забезпечували виконання рішення суду по виселенню осіб, що перебували там нелегально, під час чого відбулися зіткнення.

Як розповів адвокат Віктор Смалій, який захищатиме права затриманих, на трьох поверхах готелю розміщувався волонтерський центр. Активісти орендували три поверхи і допомагали бійцям, зокрема, в оформленні документів.

Працівники поліції забезпечують правопорядок біля готелю у центрі Києва

Відомості про правопорушення були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК. Вилучені предмети направлено на експертизу, повідомили в поліції.

Коментарів (6)

  • В кращіх традиціях "мусорів" нац гарди не на сході чи на рошені офшорному ,а в готелі ,думаю там були не тільки липові волонтери ,а реально хто зупиняв за...пуупкинську орду в 2014.Можливо я помиляюсь ,я не знаю такого типу малокаліберки 22 лр,але показувать "воздушку" і говорить як про зброю ,за яки ідіотів панове нас приймають.В Европейських країнах 5,5 не потребують дозволів і флобери 6,0 теж в вільному продажі

    • Тільки що пройшов сюжет про цей захват ua1.com.ua побратими пам"ятають я вели себе в Орегоні поліцейські США ,відповідь однозначна закону про зброю не буде ,а на всі суди і піар акції владі наср...ти ,дуже аж занадто відірвались "слуги народу" від народу і землі тільки ПЗРК їх зможе приземлить...

  • Если кто не в курсе, то выселенные "Айдаровцы" - это ОПГ, которая в Киеве занимается рейдерством и титушничеством. В их активе захват лодочной станции РОП-1, детской спортивной школы на Оболони, а в данную минуту они защищают кафе "Каратель" на Майдане в доме Профсоюзов. На днях палили шины под офисом Шуфрича, который им не заплатил, за "проделанную работу" по отжиму РОП-1.
    Тут все подробно написано
    www.facebook.com

  • 08.04.2016 09:03
    #
    - 0 +

    Судя по фото автомат страйкбольный а винтовка пневматическая. Видать снова борьба за "галочки".


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати