Мисливець ловить птахів руками. Відео

| Незвичайна та спеціальна зброя, Полювання | Автор: Web admin
По-русски

Метт КартерМетт Картер

Житель Південного Техаса на ім'я Метт Картер воліє полювати на перепелів без рушниці - птахи з незрозумілої причини самі летять до нього в руки.

Деякий час тому американець, який є пастором у церкві міста Остін, нібито, виявив в собі дивну особливість: його руки стали справжнім магнітом для птахів.

Чоловік продемонстрував свої незвичайні навички другу під час чергового полювання, чим вразив його до глибини душі. Приятелі вирішили зняти відео про ручний способ лову перепелів і розмістити його на каналі церкви в YouTube.

Ролик за участю пастора почав стрімко набирати перегляди, що привернуло до нього увагу місцевих ЗМІ: журналісти захотіли дізнатися, як Картер проробляє неймовірний трюк, і чи не є кліп підробкою. На питання репортерів відповів представник церкви, в якій служить птицелов:

"Відео було знято трьома операторами з трьох ракурсів. Я сам був свідком того, що відбувається і бачив, як Метт зловив птицю. Він переклав рушницю в ліву руку, витягнув праву долоню і схопив перепела. Я не можу пояснити, що сталося. У мене склалося відчуття, що птаха летіла прямо в руки Метту. Це було неймовірно ".

man catches flying bird with bare hand

1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати