Пес допоміг поліцейським затримати свого господаря

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Пес допоміг поліцейським затримати свого господаряПес допоміг поліцейським затримати свого господаря

У місті Рів'єра Біч, штат Флорида, поліцейські приїхали за викликом на місце пограбування. По теплому сліду їм вдалося виявити 26-річного Ейвері Девіса, який в одній руці ніс пакет з вкраденими речами, а іншою він тримав за повід свого пітбуля.

Поліцейські наказали йому лягти на землю, що він спершу і зробив. Але раптом, обійнявши свого пса і крикнувши «вам доведеться нас убити», він підхопився і побіг. Поліцейські наздогнали його, вдарили електрошокером і збили з ніг, але він знову піднявся.

Тут грабіжник спустив собаку і з криками «убий їх» нацькував його на поліцейських. Але пес виявився законослухняною твариною і замість цього вкусив господаря за дупу, коли той знову почав тікати. Поліцейські і в цей раз не змогли його затримати.

Девіса знайшли пізніше, неподалік, коли він ховався під припаркованим автомобілем. Йому поставили звинувачення у нападі на поліцейських при обтяжувальних обставин і опорі при затриманні.

Web admin Автор: Web admin11249,1 Переглядів: 452 , Коментарів: 4 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (4)

  • 01.05.2016 12:58
    #
    - 6 +

    Тот случай когда собака умней человека.

  • 01.05.2016 13:24
    #
    - 0 +

    Мабуть песика теж десь поцупив, а той чекав на слушну нагоду щоб помститися. ☻

  • 01.05.2016 22:05
    #
    - 0 +

    Кстати, такое поведение для них не характерно. Видимо реально не он хозяин собаки

  • 01.05.2016 22:53
    #
    - 0 +

    Вот если бы пес укусил его не за задницу , а за передницу , то у него не было бы шанса укрыться за припаркованым автомобилем , а также это говорит о противоречиях в отношениях между псом и этим сраным крестоносцем под правым глазом , ублюдок бл.дь .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати