Універсальний екзоскелет від компанії Hyundai Motor Group

| Технології | Автор: Web admin
По-русски

Hyundai Motor GroupHyundai Motor Group

Південнокорейська компанія Hyundai Motor Group об’явила про створення універсального екзоскелета, який може зацікавити як військових, так і цивільних.

На офіційному сайті компанії, розробники стверджують, що за допомогою такого пристрою будь-яка людина зможе пересувати предмети і використовувати зброю, яку без екзоскелета не змогла би навіть підняти.

Компанія не розкрила подробиць нової розробки, а лише оприлюднила кілька знімків екзоскелета, вказавши, що за допомогою такого «робота за спиною» людина зможе піднімати «сотні кілограмів» і незабаром цей пристрій надійде в продаж.

Hyundai Motor GroupHyundai Motor Group

Найімовірніше, новий екзоскелет – це подальший розвиток програми H-LEX (Hyundai Lifecaring ExoSkeleton). У її рамках компанія Hyundai вже розробила екзоскелет KAMO, за допомогою якого люди з обмеженими можливостями можуть пересуватися, використовуючи «роботизовані ноги».

Hyundai Robot leg, HMEX concept (현대 자동차 로봇)

Також, розробку можна застосовувати для реабілітації пацієнтів після травм хребта. Вперше екзоскелет KAMO представили в листопаді 2015 року на одній з південнокорейських виставок робототехніки.

1,0 1 -1 4
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати