MARS-L: повністю «дзеркальна» гвинтівка на базі AR-15

| Гвинтівки | Автор: Web admin
По-русски

Modular Ambidextrous Rifle System – LightModular Ambidextrous Rifle System – Light

На виставці Eurosatory 2016 у Парижі компанія Lewis Machine & Tool (LMT) представила гвинтівку під назвою MARS-L (Modular Ambidextrous Rifle System – Light).

Зі слів розробників, MARS-L – це найсучасніша і повністю амбідекстральна гвинтівка AR-15, яка створена за вимогами військових і абсолютно симетрична, завдяки чому можна однаково зручно оперувати нею будь-якою рукою.

Modular Ambidextrous Rifle System – LightModular Ambidextrous Rifle System – Light

Гвинтівки MARS-L виконані зі спеціального алюмінієвого сплаву і спроектовані за модульною технологією, що дозволяє легко і швидко замінювати деталі і аксесуари зброї. MARS-L випускається зі стволами завдовжки 10,5, 14,5, 16, 18 та 20 дюймів і під набої калібру 5,56 мм, .300 Blackout, .204 Ruger та 6,8 SPC. Також на гвинтівці є вісім точок з планками Пікатінні.

New LMT PDW and LMT MARS-LA Lower Receiver

Першою новими гвинтівками озброїться армія Нової Зеландії. Ще в грудні минулого року міністерство оборони цієї країни підписало контракт з компанією LMT на постачання 9 тисяч гвинтівок MARS-L у калібрі 5,56 мм, разом з аксесуарами. Згідно з угодою, перші гвинтівки повинні надійти в ЗС Нової Зеландії вже в цьому році. Сума контракту – $ 39,2 млн. ($ 4355 за одиницю).

1,0 1 -1 4
Коментарів (3)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати