Беззахисні британці висміюють озброєних американців

| Самооборона | Автор: Web admin
По-русски

Речі директора школиРечі директора школи

На сайті reddit.com є розділ Everyday Carry, де кожен охочий може опублікувати фотографії речей першої потреби, які він носить із собою.

І ось, на британському ресурсі Unilad котрийсь Нілан Тейлор розмістив статтю, у якій висміяв готових до всього американців, нібито їм доводиться носити із собою «такі небезпечні штуки».

Речі спеціаліста ІТРечі спеціаліста ІТ

«Виявив сьогодні цікавий розділ, де люди, що при першій ліпшій нагоді хапаються за зброю, постять вміст своїх кишень. Просто незбагненно, скільки «нормальних» людей зі звичайними професіями носять із собою ножі і пістолети. На місці їхніх начальників я багатьох із них звільнив би», - заявив Тейлор.

Речі працівника лікарніРечі працівника лікарні

У своїй статті він висміює директора школи, який носить в кишені пістолет калібру .380, перебуваючи за межами школи. Спеціаліста ІТ, котрий носить як основний пістолет, так і запасний. А також медика, в кишенях якого знайшлося місце для складаного ножа.

Дивно чути подібне від представника нації, в якій хочуть заборонити гостроверхі кухонні ножі.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 955 , Коментарів: 12 - 3 +
0,6 1 -1 5
Коментарів (12)

  • 18.09.2016 10:02
    #
    - 10 +

    Тю! Яке його діло до того хто і що носить? Та ще й про звільнення з роботи там щось патякає. Подобається йому жити в стійлі - то нехай живе. Але критикувати інших, вільних громадян, самому знаходячись у загоні щонайменше дивно. ☺

  • 18.09.2016 10:50
    #
    - 3 +

    Что называется, смех сквозь слезы.

  • 18.09.2016 12:08
    #
    - 2 +

    Дебилы есть в любом государстве или нации и публиковать их мнения-сайтов не хватит, может в глазах какого то дебила, я тоже дебил, это его дело, его мнение, но если он это обнародует, то рискует получить от меня в голову. С оружием я не расстаюсь практически никогда, но не из-за страха перед кем-то, или чем-то, просто я люблю оружие и мне оооч-чень приятно иметь его у себя. Им этого не понять, так как и я, например,вообще не понимаю людей выбрасывающих заработанные деньги в ящики с мигающими, разноцветными лампочками.

  • 18.09.2016 12:45
    #
    - 3 +

    сам пошутил - сам посмеялся.

  • 18.09.2016 14:15
    #
    - 7 +

    Я лікар і завжди маю при собі складного ножа і в сумці мультиінструмент та ліхтарик. До будь-якої поїздки, окрім закордонних, беру з собою ніж з фіксованим лезом, набір для розпалення вогню та трохи мотузки. І мені навіть причин для цього не треба - я так роблю і все :). Було б можливим для мене в Україні мати пістолет - теж носив би його щодня. А на думку всіляких тейлорів та наших поліцейських мені начхати.

  • 18.09.2016 17:28
    #
    - 0 +

    Уважаемые камрады , сам заголовок материала является по сути своей провакативным , якобы от имени британцев ( во множественном числе ) . На самом деле по весьма серьезному и значимому моменту в жизни современного члена общества , позволил себе пискнуть именно некий , судя по его высказываниям малодушный субъект . Это , позволило себе комментировать то , что для большинства сознательных граждан является образом жизни , у кого то быть может это традиция , да мало ли , что , это в конце концов сознательное решение граждан и к этому необходимо относиться с пониманием и уважением . Быть может этому " некто " по имени нилан в качестве EDC больше по душе и по духу косметичка со средствами гигиены и парфюмами , возможно он набриолинен и следит за своим маникюром , и втайне от всех любит наряжаться в кружевное белье , это его дело , пусть придаётся своим тихим радостям с кем нибудь в качестве пассивного партнера , это его выбор . Но вот позволять себе вякать в СМИ по поводу вопроса личной безопасности граждан , относящихся ответственно к этому вопросу ,таким говнюкам конечно не стоит , однозначно сие необходимо воспринимать как капризный бздик этой фифы . ИМХО .

  • 18.09.2016 18:48
    #
    - 2 +

    Как по мне, то намного лучше, носить "бесполезный и опасный" пистолет, чем самому стать ношей.

  • Смеётся тот, кто смеётся последним.

  • 19.09.2016 09:52
    #
    - 0 +

    Грешно смеяться над больным(ми) британцем(ами)...

  • 19.09.2016 10:12
    #
    - 0 +

    каждому свое- кому нож с пистолетом, а кому и кондом с вазелином...

  • 19.09.2016 15:36
    #
    - 0 +

    Неожиданно. ))) Но оказывается, я тоже повод для высмеивания для британцев, потому, что сам в барсетке ношу нож, мультитул и тактический фонарик. Револьвер в барсетку не влазит.))))

    • 20.09.2016 10:08
      #
      - 0 +

      Ох-ох... У мене та ж хвороба... Почуваюсь комфортно тільки коли є чим порізати ковбаску чи відкрити посилку з АліЕкспрес. В аеропорту тричі конфісковували :))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати