Аваков розповів про нову гільзотеку, яку МВС розроблятиме замість російської

| Політики та зброя | Автор: Web admin
По-русски

Арсен АваковАрсен Аваков

Голова МВС Арсен Аваков розповів, що за допомогою іноземних експертів створюється нова база ідентифікації гільз для контролю за зброєю.

«Ми, на щастя, відмовилися від послуг російської компанії, яка вела нам гільзотеку. Ми не могли собі дозволити, щоб Росія продовжувала обслуговувати нас в ситуації, що склалася. Ми зараз разом з іноземцями зробимо нову гільзотеку щодо всієї зброї для повного контролю», – додав Аваков.

При цьому він зазначив, що МВС проводить роботу щодо встановлення повного контролю над усією зброєю, яка є в легальному обороті, і збирає дані щодо зброї, яка належала Міністерству оборони і могла бути нібито списана на фронті.

«Легально на руках зараз близько мільйона стволів. Я вважаю, що нелегальна зброя при лінії фронту в 450 км, на жаль, стала реальністю. І це буде додатковий фактор дестабілізації», – заявив Аваков.

За його словами, нелегальна зброя з Донбасу може вплинути на дестабілізацію ситуації в Україні.

Раніше міністр внутрішніх справ заявляв, що «ще не час легалізувати зброю в країні».  За його словами, це питання може вирішити Верховна Рада або люди.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 708 , Коментарів: 11 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (11)

  • 21.02.2017 12:35
    #
    - 14 +

    Як завше "питання контрою обігу зброю, це не питання зброї, це питання контролю".
    А мені одному як тільки воно робить такі заяви, замість слів чується визг бюджетної пилки?

    • 21.02.2017 14:23
      #
      - 10 +

      Від однієї іноземної компанії позбулися, теперь шукаємо нову іноземну компанію. Щось накшталт Aeroscraft з її WAC47, ога. "Импортозамещение", воно таке... бюджетне.

      А якщо серйозно - невже то така велика проблема, що нема вітчизняних виробників, які зможуть запилити цифрову гільзотеку?

      • 21.02.2017 23:48
        #
        - 1 +

        Гильзотека это спец проект, запилить смогут но часто такие вещи лучше покупать готовыми и отлаженными это вам не приложение на дэлфи набросать за 5 минут.

        Разработка такого проекта обошласьбы минимум в 1 млн долларов, это не просто написать а надо еще баги фиксить и суппортить + внедрение, постоянно там много чего надо и с нуля такое делать не всегда резонно.

        Если вы думаете что отечественные будут такое делать за еду то вы ошибаетесь.

        • 03.03.2017 17:00
          #
          - 0 +

          На дэлфи еще надо уметь набросать.
          Эти умники на аксессе запилят. К гадалке не ходи.

  • 21.02.2017 15:57
    #
    - 6 +

    Аваков? Кто это? Что за пидарас?

  • 21.02.2017 16:37
    #
    - 7 +

    Пан Аваков вважає себе таким собі місцевим корольком, підлеглі якого мають відповідати йому тільки "так ваша величність!" і ніяк інакше. Всі незгодні будуть чи облаяні чи проігноровані.
    Але от біда - за підлеглих він вважає увесь український народ, і чомусь дозволяє собі різкі вислови. А це вже було і це погана тенденція. Останній "різкий" зараз у Ростові "королює".

  • 21.02.2017 17:33
    #
    - 2 +

    В мене питання, а що у нас зараз гільзотеки взагалі не існує? Чи ті хлопці, що зі своєю власною зброєю пішли на фронт вже на гачку у ворога, в разі ідентифікації кулі чи гільзи на полі бою?

  • 22.02.2017 01:55
    #
    - 1 +

    "Ми зараз разом з іноземцями зробимо нову гільзотеку"- а що, москалів, які до цього часу обслуговували базу, він не вважає за іноземців??

  • 22.02.2017 08:56
    #
    - 1 +

    А от цікаво - стару гільзотеку вони інтегрують в нову, чи все з нуля робитимуть? Якщо з нуля то все досить цікаво повертається...

    • 27.02.2017 13:06
      #
      - 1 +

      Естессно! Пойдете все по новой отстрелять за 78,80 на р/с крим центра за каждый нарезной.

      Вжик-вжик - пила арбайтит.

      А еще можно поинтересоваться существует ли пулегильзотеки, к примеру в США ...., ну и про их эффективность.
      readme.readmedia.com

  • 27.02.2017 10:31
    #
    - 1 +

    Какой государственный муж ... Не будем покупать русское купим западное... СТОП так это тоже очередное министерство закупок Украины ?

    Свое нужно разработать, вот на это нужно мозги и организационный талант ... А пока что у нас каждое министерство - это министерство закупок а не организации разработок и внедрения (вот и ответ на решение всех проблем)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати