З’явилась нова інформація про кілера, який вчинив замах на Осмаєва

| Самооборона, Кримінал | Автор: Web admin

На місці замаху на Адама ОсмаєваНа місці замаху на Адама Осмаєва

За місяці спілкування з Адамом і Аміною кілер тричі перетинав кордон у напрямку Росії. Навряд чи це «робота» кадирівців. Найпевніше, що просто когось із соратників Кадирова підготували спецслужби РФ, завезли в Київ і готували ліквідацію.

Про це заявив народний депутат України Ігор Мосійчук, коментуючи замах на Адама Осмаєва і свою помічницю Аміну Окуєву, а також затримання кілера.

Депутат наголосив. Що підготовка до ліквідації Адама і Аміни тривала як мінімум чотири місяці – увесь цей час щодо них тривала «розробка». «Три-чотири місяці тому кілер через помічницю Савіка Шустера і працівників ЗМІ вийшов на телефонний зв'язок з Аміною і Адамом, попросив інтерв’ю для французького видання «Le Mond».

Кілер розповів, що хоче зробити серію матеріалів про чеченських повстанців. А Адам після загибелі Іси Мунаєва під Дебальцевим є виконувачем обов’язків керівника міжнародного батальйону імені Джохара Дудаєва. Аміна – прес-секретар цього ж батальйону. Враховуючи результати виборів у Франції, необхідність міжнародного розголосу як війни в Донбасі і потребу в розголосі чеченського питання у світі вони погодились і 1 червня відбулася четверта зустріч», – поінформував нардеп.

Мосійчук розповів нову інформацію про кілера, який вчинив замах на Осмаєва

Три зустрічі, як зауважив Ігор Мосійчук, пройшли більш-менш нормально. Хоча уже після першої зустрічі у Аміни Окуєвої почали закрадатись підозри. «1 червня кілер сів до авто Аміни і Адама – їхали через Поділ. Він запропонував зупинитися у сквері і зробити панорамне фото в автомобілі.

А це, щоб ви розуміли, дводверний джип на військових номерах. Кілер попросив пересісти Аміну і Адама назад, щоб зробити панорамне фото в автомобілі нібито для інтерв’ю. Адам це зробив – у той момент кілер сказав, що привіз їм подарунок, вихопив пістолет «Глок» і відкрив вогонь. Адам відбивався, одержав три кульові поранення. Моментально спрацювала реакція Аміни – вона випустила чотири кулі в кілера, врятувавши життя і своє, і чоловіка», – переповів перебіг подій пан Мосійчук.

Народний депутат-радикал зауважив деталь, яку йому розповіла Аміна Окуєва – у кілера на тілі є татуювання «Слава Аллаху», півмісяць із зіркою.

«Я не можу стверджувати, чи він професійний – діяв він професійно. Він професійно попросив пересісти назад, готувався до цього моменту, входив у довіру. І це наштовхує на те, що саме спецслужби його готували, вели. Не виключаю, що є і куратори», – додав Ігор Мосійчук.

1,0 1 -1 3
Коментарів (7)

  • Я конечно не профессиональный киллер, но смысл убивать человека из пистолета вблизи (и таки не убить), засвечивая свой фейс везде, где только можно, когда можно его убить издалека с любой крыши из винтовки и не палиться? Или машину подорвать той же заложенной гранатой.

    • 06.06.2017 21:01
      #
      - 1 +

      Ну попробуйте незаметно залечь с винтовкой да так, чтобы с хорошим сектором обстрела. Только учтите, что время и место выбираете не вы, а "жертва". А также, что выстрел должен быть идеальным. Потому что второго скорей всего не будет. А если надо устранить сразу 2 цели... Так вообще сложно.
      Подрыв гранатой очень ненадежно и опять же, такие как Адам и Амина, уверен, каждый раз авто проверяют.

      • Для этого жертву ведут некоторое время, определяют привычки, маршруты, место жительства. Если профи захочет кого-то завалить, то никакая осторожность и проверки машин не спасут. Разве что дома в бункере сидеть и носа не высовывать.
        А не так - "у меня для вас тут подарок есть... да где же он..."
        Ага, внимание привлечено.

      • Опять же, это Подол, там всяких крыш, чердаков и подворотен до усрачки. Старинная застройка.

  • 06.06.2017 14:53
    #
    - 0 +

    Бред

  • 06.06.2017 14:59
    #
    - 4 +

    Журналисты наши никак не хотят писать годный контент..
    Почему считается достоверным то, что сказал какой-то там "депутат-радикал"?
    Он киллера туда-сюда лично возил?
    Подтверждается ли эта информация нашими органами ведущими расследование?
    О профессионализме киллера явно сильно загнули..

  • 06.06.2017 20:53
    #
    - -1 +

    Ничего не подумайте, я очень рад что ситуация сложилась очень позитивной в отношении наших волонтёров - оба живы, в здравии и, горе-убийцу захватили. Но что сказать о т.н. киллере?

    Абсолютный дилетант, стандартная КГБшная (либо подобная) мразь, которая даже не умеет спланировать граммотное и красивое убийство. Чем этот "киллер" отличается от обычного головореза со стволом? Ничем.

    И опять же, по словам Амины, "кадырафскей келлир" явно не ожидал что получит свинца и сразу же начал молить о пощаде.

    Ну а Аваков продолжает петь свои сраные песни про то, что большинство "НИПАДДЕРЖУЕД СВАБОДНАЕ ВЛАДЕНИЕ", хотя о "свободном владении" как минимум на УАВЗ уже года 3 даже не заикается, так как все понимают что именно "свободное владение" есть ересь и бред.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати