Опубліковано відео перестрілки «банди ГТА» в Мособлсуді

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

Запис з камери спостереження у Московському обласному судіЗапис з камери спостереження у Московському обласному суді

Телеканал РЕН опублікував запис з камери спостереження у Московському обласному суді, на якому відображена перестрілка між поліцейськими та членами «банди ГТА».

Відеозапис триває майже дві хвилини. Спершу на ній люди в поліцейській формі стоять посеред залу, потім вони відбігають від дверей і ховаються за столами та стійками в приміщенні, далі починають стріляти в чоловіків, які намагаються пробігти через зал. Перестрілка триває близько хвилини.

Раніше деякі ЗМІ ставили під сумнів версію події, якої дотримуються правоохоронні органи. Зокрема, видання «Медуза», розбираючи офіційну версію події, звернуло увагу, що немає «явних ознак перестрілки».

Звернувши увагу на відеозапис з місця подій після стрілянини, «Медуза» вказує, що в убитих при собі не видно зброї, у конвоїрів, яких члени банди використовували як «живий щит» немає вогнепальних поранень.

«У трьох з п'яти обвинувачених немає явних поранень спереду. Можливо, їх застрелили в спину?» – зазначає «Медуза».

Публіцист Олег Кашин в колонці на сайті Republic заявив, що «драматичні події в суді, що закінчилися смертю трьох підсудних, справляють враження страти».

За його словами, ця «страта» – це «недвозначна наука для інших підсудних, котрі тепер і підпишуть все, що їм дадуть, і зізнаються у всьому, що їм скажуть».

Представлена РЕН ТВ запис частково підкріплює офіційну версію події 1 серпня у Мособлсуді. Згідно з цією версією, п'ятеро членів «банди ГТА» після засідання суду в ліфті обеззброїли двох конвоїрів, а потім влаштували перестрілку на третьому поверсі біля виходу з ліфта. Трьох підсудних застрелили бійці Росгвардії, які супроводжували обвинувачених по іншій кримінальній справі.

2 серпня телеканал РЕН повідомив, що в лікарні помер четвертий член банди. Фігурантів справи «банди ГТА» звинувачують у нападі на водіїв у Московській і Калузької областях за період 2012-2014 років. За версією слідства, вони вбили 17 людей і поранили двох. На початку судового процесу по справі проходили дев'ятеро осіб.

РЕН ТВ публикует видео ликвидации членов банды GTA в Мособлсуде

Web admin Автор: Web admin11244,1 Переглядів: 1777 , Коментарів: 3 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (3)

  • 04.08.2017 13:51
    #
    - 3 +

    менты прячутся за деревянными перегородками и делают контрольные выстрелы по лежачим даже без попытки кого то задержать, мда...
    Напоминаю, главарь банды жил на даче у начальника управления делами генпрокуратуры рф.

    И тут вдруг некоторых бандитов в суде застрелили, яка несподіванка)

    • 04.08.2017 14:50
      #
      - 4 +

      ну в такой перестрелке даже самые образцовые американские копы валят преступников насмерть, наручники потом на трупы одевают.

      другое дело что запах пороха еще не выветрелся, а видео уже опубликовали. пахнет пропагандой.

  • 04.08.2017 15:52
    #
    - 3 +

    рубят концы


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати