Поліцейський точним пострілом убив злочинця, який прикривався жінкою

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

На місці подіїНа місці події

У США нещодавно сталася історія, наче з фільмів про крутих поліцейських. В одному з будинків міста Сімпсонвілль, штат Південна Кароліна, спрацювала сигналізація, і на виклик приїхали помічники шерифа.

Коли вони під'їхали до будинку, з прибудови позаду вийшов чоловік, який після короткої розмови з поліцейськими забіг назад і крикнув, що у нього є заручник.

Через кілька хвилин він знову вийшов, тримаючи перед собою жінку і приставивши до її голови пістолет. Поліцейським не змогли умовити його опустити зброю, і одному з них вдалося поцілити злочинця точнісінько в голову, від отриманого поранення той помер на місці.

South Carolina deputies fatally shoot man holding woman hostage at gunpoint

Зловмисником виявився такий собі Джеймс Майкл Чеппелл, і про його мотиви поки нічого не повідомляють. Також не відомо, чи був він у якихось відносинах зі своєю заручницею.

Web admin Автор: Web admin11249,1 Переглядів: 1082 , Коментарів: 2 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (2)

  • 09.11.2017 19:28
    #
    - 2 +

    Прочитавши заголовок статті, стає зрозуміло, що це не наш поліцейський, на жаль. Стріляти злочинцю в голову-не наш метод

    • 13.11.2017 11:44
      #
      - 0 +

      Да, наш бы застрелил заложницу, а глава нацполиции через 15 минут после события уже сообщил бы в интервью, что по результатам служебного расследования полицейский действовал по всем правилам и геройски убил соучастницу преступника, за что и награждается квартирой в Киеве.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати