На Одещині грабіжники почали стріляти по вікнах, щоб виманити і вбити господаря

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У селі Виноградівка Болградського району четверо молодиків віком від 16 до 21 року проникли до одного з будинків, забили до смерті господаря та викрали золоті прикраси і техніку. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП Одещини.

Правопорушники, щоб виманити господаря на вулицю, почали стріляти по вікнах.

Коли чоловік вийшов, вони зв'язали його та затягли до будинку, де почали бити, вимагаючи гроші. Від отриманих травм постраждалий помер. Зловмисники викрали золоті прикраси, фотоапарат, телевізор, музичну техніку та втекли з місця події.

Цієї ж ночі правоохоронці встановили особи зловмисників. Троє з них були затримані та, в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, поміщені до ізолятора тимчасового тримання. У юнаків вилучили викрадене у вбитого майно, яке вони розділили між собою.

Правоохоронці за лічені години розкрили жорстоке вбивство на Одещині

За даним фактом розпочаті кримінальні провадження за п.6 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Проводяться заходи по встановленню місця знаходження та затриманню найстаршого співучасника злочинної групи. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

1,0 1 -1 2
Коментарів (8)

  • 03.04.2018 17:59
    #
    - 11 +

    В нас якась країна "дивна". За криміногенним станом країна мабуть одна з найнебезпечніших у Європі, але люди не мають вдома бодай найдешевшої рушниці.
    За роки совка була виведена якась порода без інстинкту самозбереження.

  • Прискорбно, но...
    Действительно, какого рожна вышел из дому, когда снаружи стреляют?... Имхо, даже с оружием соваться не имело смысла. Займи стратегическую позицию, контролируй входы-выходы и не высовывайся.

    • 03.04.2018 21:55
      #
      - 8 +

      полностью согласен,вызови копов ,спрячь семью ,возьми ружьё и жди,либо копов,либо входа этих уродов в дом,и играй по своим правилам.

      • 04.04.2018 10:24
        #
        - 2 +

        Так стреляли возможно из флобера или пневмата.
        А что касается "копов", то толку от них в сельской местности? У моего кума была ситуация под Борисполем - стрельба. Так эти "копы" полтора часа ехали :(

  • 04.04.2018 12:20
    #
    - 4 +


    живу в частном секторе. лет 5-7 назад вышел покурить в час ночи. напротив 9-ти этажка, через дорогу. Хлопок и пулька над головой ...

    думаю показалось .. через минуту опять хлопок от дома и опять свист пульки над головой.

    думал не долго. взял стартовый пистолет, вышел во двор и направив в сторону 9-ти этажки выстрелил. В ответ громко захлопнулась чья то форточка ... и вот уже 5-7 лет никто не стреляет в сторону моего дома ...

    иногда слышу реплики в спину, что я псих и могу выстрелить в ответ из макарова. улыбаюсь. больше никто не стреляет в мой двор ...

    • 5+ балів по 5 бальній системі пане Андрій,подібна ситуація була в 2013 році живу теж в своему будинку, прийшли ставити обмежувальні автомати на електрику,почалась рукопашка поки був один опонент це було можна триматись коли підключився другий і я отримав підбите око,зайшов в будинок взяв газовика,навіть стрілять не потрібно було, опоненти і голова кооперативу випарувались,і тепер завжди кажуть в спину що постріляю всіх,теж тільки сміюсь.

    • 05.04.2018 23:55
      #
      - 1 +

      хороша репутація і правильний вчинок. "хай нас не люблять, аби боялися")

    • 07.04.2018 17:32
      #
      - 0 +

      Ну почти такая же ситуация, эффект такой же..


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати