Українець намагався провезти через польський кордон частини гаубиці

| Нелегальна зброя | Автор: Web admin

 152-мм гаубиця зразка 1938 року (М-10)152-мм гаубиця зразка 1938 року (М-10)

Як повідомляє польський портал wiadomosci.dziennik.pl, районна прокуратура міста Холм (Люблінське воєводство) провадить слідство у справі громадянина України, який намагався ввезти до Польщі без жодних документів елементи гаубиці. Чоловік був заарештований.

«Українець, який планував ввезти до Польщі елементи гаубиці, був затриманий у п’ятницю на переході польсько-українського кордону в Дорогуску (Люблінське воєводство). Громадянин не мав необхідних для цього документів.

Він був доставлений в прокуратуру, де заслухав обвинувачення у володінні зброєю без ліцензії та порушенні положень Закону про озброєння та боєприпаси», — повідомила прес-секретар Окружної прокуратури міста Любліна Агнешка Кепка.

Як вона додала, затриманий чоловік не визнав себе винним. Прокурор звернувся до суду з проханням застосувати до нього досудове ув’язнення, а суд прийняв до уваги це клопотання.

Прокуратура з’ясовує всі обставини даної справи. Під час розслідування будуть проаналізовані всі документи, написані кирилицею, які мав при собі підозрюваний.

Раніше ми розповідали, як з України злочинці намагалися вивезти контрабандою шість гармат 2А42.

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати