Пішов грабувати ресторан, і поплатився за те, що не зміг вчасно зупинитись

| За кордоном | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

У м. Хайленд Парк, штат Мічиган, 32-річний злочинець спробував пограбувати ресторан, проте отримавши те, за чим прийшов, вирішив не зупинятись, і за це поплатився.

Коли власник ресторану, бармен та офіціантка пішли до службового приміщення, щоб порахувати гроші та зачинити заклад, там їх вже підстерігав озброєний грабіжник. Власник ресторану одразу ж підкорився його вимогам, віддавши всю виручку.

Проте злочинцю цього виявилось замало – він побачив у офіціанти мобільний телефон та спробував його відібрати. В цей момент власник ресторану дістав свій пістолет та декілька разів вистрілив у злочинця.

Грабіжник загинув на місці. Одна з куль також легко зачепила офіціантку, проте її в той же день відпустили додому з лікарні.

У власника ресторану є дозвіл на приховане носіння зброї тому у поліції до нього питань немає. Поліція також заявила, що злочинець не встиг зробити жодного пострілу.

Suspected robber killed at Woodward Bistro in Highland Park

Web admin Автор: Web admin11241,1 Переглядів: 502 , Коментарів: 3 - 6 +
1,0 1 -1 6
Коментарів (3)

  • 16.12.2019 16:09
    #
    - 6 +

    Аплодую стоячи вчинку людини яка надала перевагу зброї, а не мобільному телефону. У районі де він живе популяція покидьків скоротилася на одну тварину, з чим і поздоровляю його жителів!

  • Жаль, нет видео торжества справедливости.

  • 16.12.2019 19:12
    #
    - 3 +

    Ну, молодец хозяин ресторана, выбрал удобный момент и утилизировал дурака, правда чуть не угробил сотрудницу, что говорит о том, что навыки стрельбы необходимо постоянно совершенствовать . Но главное, что эпизод ни у кого не вызвал никакого резонанса , обычная история , нарушил закон , оказался сам вне закона , со всеми вытекающими как говорят и не жу-жу. Преимущественное большинство законопослушных граждан понимают это и не боятся брать на себя ответственность за безопасность свою и окружающих, и менты ни разу не против , им меньше забот. Разве это не правильно? ХОПЛОФОБЫ?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати