Гаманець врятував поліцейського від кулі

| За кордоном | Автор: Web admin

Гаманець врятував поліцейського від куліГаманець врятував поліцейського від кулі

В індійському місті Фірозабад, штат Уттар-Прадеш, гаманець поліцейського зупинив кулю і врятував йому життя.

24-річного співробітника поліції Віджендера Кумара обстріляли під час зіткнень з протестуючими проти нового закону про громадянство. Куля потрапила в груди, пройшла через бронежилет, але застрягла в гаманці. Кумар вважає, що, якби цього не сталося, йому загрожувала б неминуча загибель.

Протести почалися, коли нижня палата індійського парламенту схвалила законопроект, що дозволяє немусульманам ставати громадянами Індії на підставі релігії.

При цьому документ не передбачає отримання громадянства мусульманами. Противники закону вважають, що він порушує права ісламської громади, які гарантує Конституція. Також висловлюються побоювання, що він спричинить приплив іммігрантів.

Раніше ми розповідали про 5 випадків, коли мобільні телефони рятували життя своїм власникам. А у Ізраїлі солдата від кулі врятувала граната.

Гаманець врятував поліцейського від кулі

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 269 , Коментарів: 4 - 0 +
Коментарів (4)

  • 28.12.2019 21:10
    #
    - 0 +

    Случилось чудо , кошелек спас жизнь друга , чем не сюжет для Болливуда?

  • 28.12.2019 23:29
    #
    - 0 +

    "Куля потрапила в груди, пройшла через бронежилет, але застрягла в гаманці. Кумар вважає, що, якби цього не сталося, йому загрожувала б неминуча загибель" Якщо шкіряний гаманець і кілька папірців зупинили кулю(після Бронежилета), то і ребра впорались би. Кістки і хрящі міцніший матеріал ніж, блін, папір.

    • 29.12.2019 22:29
      #
      - 0 +

      Та це ж індійський поліцейський! Там в гаманці дуже багато папірців було. Товстий такий прес.

      • 30.12.2019 17:32
        #
        - 1 +

        Тим не менш сумніваюсь що настільки сповільнена куля пройшла б крізь ребра. Краще куля в гаманці, ніж в тілі але "йому загрожувала б неминуча загибель" звучить сумнівно.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати