У Дніпрі два собаки без намордників накинулися на жінку. Відео

| Кримінал | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

У Дніпрі два бійцівські собаки, яких власник вигулював без повідців та намордників, накинулися на містянку серед вулиці. Жінка була з собакою, тож їй довелося власним тілом захищати домашнього улюбленця.

Відео інциденту зафільмували перехожі і виклали до Мережі.

Випадок стався у Дніпрі неподалік станції метро "Покровська". На кадрах видно, як два бійцівські собаки атакують жінку, яка впала на землю і власним тілом закриває свого пса.

"Люди, допоможіть", - кричить жінка.

Господар псів в'яло намагається їх відігнати, оскільки не дуже тримається на ногах.

У Дніпрі розлючені собаки напали на жінку

"Собак вивели на прогулянку без намордників та повідців, а господар перебував у стані алкогольного сп'яніння. Собаки кидалися на людей, потім накинулися на жінку з собакою, погризли її до крові", - розповідають очевидці.

Користувачі Мережі прокоментували побачене:

  • І всі стоять і дивляться.
  • Час уже вводити податок на можливість мати собак бійцівських порід, щоб кожен їх собі не заводив. 100-200 тисяч на рік і радій життю з почуттям відповідальності.
  • А людина, яка знімає відео, допомогти ніяк не могла? Хворе суспільство.
  • За таке кримінальне покарання давати треба.
Web admin Автор: Web admin11241,1 Переглядів: 1234 , Коментарів: 8 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (8)

  • Премію Дарвіна жінці, вона без олії в голові захищала свого питомця...

    • 04.02.2022 09:33
      #
      - 9 +

      А яку премію дають тим хто нездатен навіть зрозуміти що таке захист того кого справді кохаєш? Певно олія у Вас у голові не така?

      • Андрей Черняев з вашою олією в голові сміло йдіть на абразури, вам точно нічого не страшно, повірте! В житті є пріорітети, які людина повинна навіть в стресовій ситуації розуміти і розставляти на свої місця! Здохнути за собакена це ваш вибір, а не мій! Спробуйте, руки ноги лікарі зможуть пришити, голову ще нікому не вдалось...

        • 05.02.2022 14:10
          #
          - 5 +

          Кожна людина має власні приоритети, і якщо особисто вам може й начхати на питомця, то для когось іншого - це частина родини, яку треба захищати.

        • 07.02.2022 09:05
          #
          - 3 +

          Цікава логіка... пріорітети кажете, і що далі, сьогодні песика нехай роздирають, завтра дівчину, післязавтра дитину... ну а що? Дівчат багато, дітей іще народять, а пан Руслан у себе єдиний і неповторний... А як на мене, чоловік, звісно якщо він чоловік а не муд@к поперше має захтщати, нехай не всіх, а хочаб своїх, а вже потім, можливо, розтавляти пріорітети... кого треба кого ні...


          • Андрей Черняев Я розумію накрити собою власну дитину, так повинно бути, а дати себе роздерти за собакена це дурість... Сам мав не один випадок коли собака кинулась просто так, без будь яких на те причин на мою дитину. Тичок в ніс ножем і тягла власнику ногами, так завжди закінчувалась така пригода і я вам чесно скажу, що готовий прибити всіх зоозахисників цих тварин, так як свого вони добилися, за вбиту дворнягу, яка зі слиною на зубах хотіла вас роздерти, ви получите більше, чим за вбивство людини! Перечитайте уважно законодавство, що та зелена мерзота там понаприймала... :)

  • 04.02.2022 09:39
    #
    - 5 +

    Достали эти собачники! Как по мне то за такие инциденты нерадивых хозяев надо судить как как за намеренное нападение из хулиганских побуждений! И карать по всей строгости!

  • 04.02.2022 10:48
    #
    - 6 +

    Обожаю комменты в духе "всі стоять і дивляться". А что им делать надо? Бросаться защищать незнакомого человека голыми руками от двух бойцовских собак? Если это не мой родственник - полиция пусть его защищает. А мне средства защиты не положено иметь.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати