Буковинець зберігав у гаражі два ящики зброї

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що мешканець Буковини придбав і зберігав удома зброю та боєприпаси. 

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання у селі Горошівці правоохоронці виявили та вилучили:
- автомат АК-12;
- гранати;
- запали;
- патрони невстановленого типу;
- бронебійні набої
- інші вибухові пристрої.

Вилучені предметиВилучені предмети

Буковинські поліцейські затримали фігуранта у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Вилучене поліцейські направили для проведення експертиз до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Відповідно до їх результатів, боєприпаси є бойові та становлять загрозу для населення.

Наразі слідчі Чернівецького районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили фігуранту про підозру. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне БЕЗзаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

30 травня за клопотанням слідчих поліції суд обрав запобіжний захід затриманому у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Вилучені предметиВилучені предмети

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Коментарів (1)

  • 01.06.2024 06:25
    #
    - 1 +

    Ви думаєте я засуджую цього мужика, аж ні бо з нашею владою краще мати свою зброю і краще не зареїстровану, бо офіційну зброю влада може у любий час відібрати, або здати вас рашистам, прикладів вистачає.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати