Платформа «The Chassis» для гвинтівок лінійки AR-15

| Аксесуари , Гвинтівки | Автор: Web admin
По-русски

Платформа «The Chassis» для гвинтівок лінійки AR-15Платформа «The Chassis» для гвинтівок лінійки AR-15

Компанія WMD Guns з міста Стюарт, штат Флорида, представила оригінальний варіант платформи AR-15 із кодовою назвою «The Chassis».

Ця система оригінальна тим, що виробник пропонує споживачеві гвинтівку, без жодного аксесуару.

Загалом, «The Chassis» – це скелет, на який власник може за бажанням приєднати саме ті аксесуари, які він вважає доцільними. Все, починаючи від цівки, монтажних планок, рукояток, прикладів та закінчуючи прицілами і різним оптичним обладнанням, власник гвинтівки встановлює сам, не витрачаючи гроші на стартові аксесуари, як на більшості гвинтівок платформи AR-15, і сили на їхній демонтаж.

Платформа «The Chassis» створена на основі ранньої платформи «Beast» і в новій системі для покриття деталей використане поєднання нікелю і бору. Це покриття мають такі елементи, як затвор і затворна група, верхня і нижня частини ствольної коробки, газовий блок, буферна трубка і навіть ручка заряджання.

Однак варто зазначити, що ствол цієї гвинтівки підданий азотуванню. Азотовані стволи в наш час стають все популярнішими, порівняно з хромованими, оскільки мають більший ресурс і, як стверджується, більшу точність.

Платформа «The Chassis» для гвинтівок лінійки AR-15Платформа «The Chassis» для гвинтівок лінійки AR-15

Верхню частину ствольної коробки виготовлено із застосуванням машинної обробки, водночас нижня частина – штампована. Обидві частини виготовлені з алюмінієвого сплаву 7075-Т6. Ударно-спусковий механізм полірований.

Також користувачам пропонуються стволи довжиною 406,4 мм із різним кроком нарізу.

Стандартна платформа випускається під патрон 5.56 NATO / .223 Remington, але в компанії мають намір випускати версії і під патрони .204 Ruger або .300 AAC.

Коштувати така система буде 999 доларів, що дешевше на 600 доларів, порівняно з «Beast» ранньою версією платформи. Ціна у 999 доларів за гвинтівку без аксесуарів може видатися завеликою, однак варто врахувати, що це продукт високої якості і не призначений для широкого використання.

Це платформа для стрільців зі стажем, котрі добре знайомі з цією системою і, або готові вкладати в неї додаткові гроші, або здатні власноруч встановити належним чином додаткові аксесуари.

1,0 1 -1 3
Коментарів (2)

  • 28.08.2014 09:27
    #
    - 0 +

    А в нас старий АК коштує дорожче 1000 уо. Ну звісно ж, ми ж багаті і заможні

  • 29.08.2014 19:22
    #
    - 0 +

    А це щоб ми не могли купити.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати