У центрі Києва затримали автомобіль з гранатометами

| Військова зброя та техніка, Нелегальна зброя | Автор: Web admin
По-русски

РПГ-18 РПГ-18

Третього грудня у Печерському районі Києва співробітники ДАІ зупинили автомобіль, в якому виявили чотири реактивних протитанкових гранатомета РПГ-18 "Муха".

Про це повідомила прес-служба ДАІ.

Патрульний автомобіль ДАІ рухався по Наддніпрянському шосе. Раптом водій автомобіля Chevrolet Aveo зробив різкий маневр і грубо підрізав автомобіль ДАІ. Інспектори подали знак про зупинку.

Документи у чоловіка були в повному порядку. Але, під час спілкування з екіпажем легковика, правоохоронці завважили в салоні автомобіля на задньому сидінні промисловий мішок білого кольору й поцікавилися у водія, що всередині. За згодою чоловіків працівники ДАІ оглянули мішок й виявили чотири РПГ-18 "Муха".

Пояснити, звідки взяли зброю і куди перевозили, чоловіки не змогли. Документів і спеціального обладнання для перевезення зброї вони не мали.

Для з'ясування всіх обставин 25-річного водія, 28-річного пасажира та автомобіль зі зброєю доставили до Печерського райуправління міліції.

Коментарів (3)

  • 04.12.2014 23:50
    #
    - 1 +

    Я просто в шоке. Везти граники на заднем сиденье(!), даже не в багажнике, да еще гайцов подрезать и быть при этом трезвыми... Стою на асфальте я в лыжи обутый...

    • 05.12.2014 09:54
      #
      - 0 +

      Есть небольшое подозрение, что товарищ вез так смело тубусы от стреляных рпг, но зачем служивым уже записали.

  • 05.12.2014 09:06
    #
    - 0 +

    Гарна фотка: чотири "мухи" біля мікрохвилівки


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати