В Міннесоті чоловік відкрив вогонь по поліцейським, що складали присягу

| За кордоном, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

В Міннесоті чоловік відкрив вогонь по поліцейським, що складали присягуВ Міннесоті чоловік відкрив вогонь по поліцейським, що складали присягу

Поліція США з'ясовує обставини стрілянини, що сталася просто у залі міської адміністрації Нью-хопу (штат Міннесота). Там злочинець поранив двох правоохоронців під час церемонії складання присяги. Зловмисник був убитий вогнем у відповідь.

Постраждалих поліцейських госпіталізували. Їхньому життю нічого не загрожує, повідомив помічник шерифа округу Хеннепін Майк Карлсон.

Постріли пролунали в мерії у понеділок приблизно о 19:15. Це сталося відразу після того, як молоді поліцейські присягнулися на вірність закону та суспільству.

Two Cops Shot Inside New Hope, Minnesota, City Hall After Ceremony

Інцидент зафіксували відеокамери. Відразу після гучних пострілів присутні у залі чиновники сховалися за столами. "Всі додолу!" – командував один з очевидців. А член міської ради Джон Елдер відразу ж вихопив власну зброю і направив її убік бандита.

Член міської ради Джон Елдер відразу ж вихопив власну зброю і направив її убік бандита.Член міської ради Джон Елдер відразу ж вихопив власну зброю і направив її убік бандита.

Втім, як сказав інший очевидець, злочинець стріляв наосліп, через закриті двері. І його, ймовірно, не могли бачити присутні у залі.

Мотиви стрільця невідомі. Відомо лише, що для нападу на поліцейських він використовував пістолет.

Коментарів (2)

  • 28.01.2015 15:53
    #
    - 1 +

    Очень хорошо, что был убит на месте. Еще хотелось бы узнать расу атакующего и его criminal record ;)

    А то безо всякого расизма есть определенные подозрения.

  • 27.05.2018 14:02
    #
    - 0 +

    могу сказать только одно..
    тюююююююю


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати