Міліція застосувала зброю під час затримання рекетирів у Києві

| Кримінал, Силові структури | Автор: Web admin
По-русски

Міліція застосувала зброю під час затримання рекетирів у КиєвіМіліція застосувала зброю під час затримання рекетирів у Києві

Міліція застосувала зброю при затриманні 20 зловмисників, які вимагали гроші у автоперевізників у районі станції метро "Житомирська" у Києві, поранених під час застосування зброї немає.

Про це заявив начальник Головного управління МВС України в Києві Олександр Терещук.

За його словами, співробітники карного розшуку Києва виконували затримання зловмисників, які "вимагали у перевізників гроші, раніше це називалося рекетом", також вчиняли хуліганські дії і завдавали людям тілесні ушкодження.

"Все це задокументовано, співробітники міліції спрацювали. Був задіяний спецпідрозділ міліції швидкого реагування", - розповів начальник столичної міліції.

"Десь приблизно 20 осіб були затримані. Зараз вони документуються, є заяви потерпілих", - повідомив А.Терещук.

Терещук: наразі затримано 20 чоловік

Відповідаючи на запитання, хто саме застосовував зброю, чи є постраждалі, начальник міліції Києва сказав: "Співробітники міліції застосовували зброю під час затримання". І, за словами А.Терещука, постраждалих немає.

Кажучи про те, в чому полягала схема рекету, він розповів, що молоді фізичнорозвинуті люди підходили до перевізників і вимагали гроші, і перевізники змушені були їх віддавати.

"Сьогодні ні рекету, ні вимагання в Києві бути не може і не буде", - наголосив А.Терещук.

Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати