Броньовики «Дозор-Б» пройшли випробування і готові до бою

| Військова зброя та техніка | Автор: Web admin

Броньовики «Дозор-Б» пройшли випробування і готові до боюБроньовики «Дозор-Б» пройшли випробування і готові до бою

Новітній бронетранспортер «Дозор-Б» пройшов державні випробування та рекомендований до прийняття на озброєння ЗСУ.

Таким є висновок спеціалізованої військової комісії, викладений у спільному рішенні, підписаному представниками розробника та інших відомств, повідомляє прес-служба держпідприємства «Укроборонпром».

«Дозор-Б» – це машина, створена у максимально короткий, навіть екстремально короткий термін. При цьому – якісна та надійна. На Михайлівській площі ми представили серійну партію цієї техніки, зробленої у повній відповідності до завдань, які нам ставлять Збройні сили України», – заявив гендиректор концерну Роман Романов.

«Укроборонпром» менш, ніж за рік виконав завдання військових і підготував «Дозор-Б».

«В квітні поточного року військовим було представлено перший зразок, в травні ми отримали уточнене технічне завдання щодо цієї машини, а вже наприкінці серпня бронетранспортер передали на державні випробування», – сказав директор Львівського бронетанкового заводу Роман Тимків, додавши, що вже готова ціла серійна партія «Дозор-Б».

У Києві «Укроборонпром» презентував серійну партію бронеавтомобілів «Дозор-Б», а також нових БТР-3 та БТР-4.

Гендиректор дежрконцерну висловив переконання, що найближчим часом всі ці машини підуть у війська, а українські заводи отримають замовлення на їх системне виробництво для ЗСУ.

До Дня Збройних сил України ДК «Укроборонпром» організував показ сучасної техніки в рамках проекту «Зброя перемоги». Експозиція, розгорнута 6 грудня на Михайлівській площі столиці.

1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 08.12.2015 19:28
    #
    - 0 +

    Остаются только вопросы

    А какие задачи эта техника может выполнять?
    А эти задачи какого приоритета?

    цирк...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати