У Харкові застрелили найближчого друга і соратника Кернеса

| Політики та зброя, Кримінал | Автор: Web admin

У Харкові застрелили найближчого друга і соратника КернесаУ Харкові застрелили найближчого друга і соратника Кернеса

У Харкові застрелили 52-річного Юрія Демента – найближчого друга, соратника і партнера мера Геннадія Кернеса. Убивство сталося на Єврейському цвинтарі, куди Демент прийшов відвідати могилу матері і де була влаштована засідка.

За неперевіреної інформації Демента розстріляли з автомата, на місці злочину знайшли 20 гільз. В іншій частині кладовища виявили саму зброю. Однак за іншими даними, смертельний постріл здійснив снайпер.

Нагадаємо, що саме Юрія Демента вважали головним бізнес-повіреним і партнером харківського мера. У вузьких колах його вважали кримінальним авторитетом, і він мав вельми специфічну репутацію.

Убит бизнесмен Юрий Димент в Харькове

Добкин и машина Кернеса на месте убийства Димента

1,0 1 -1 4
Коментарів (4)

  • 26.02.2016 17:39
    #
    - 8 +

    Хоть какая-то хорошая новость.

  • 26.02.2016 18:01
    #
    - 1 +

    Був в Росії в мене знайомий. Після подій 2014 року перестав говорити. Мол хунта, фашисти і так далі. Недавно сам подзвонив - питаю а як же хунта? А він та яка ви хунта якшо навіть Керенса посадити не можете.

  • 28.02.2016 12:21
    #
    - 0 +

    гнеприятно об этом писать. но вся камаринская поит и бизнес элита криминальна, а посему смерть кого либо из их среды, не может не радовать народ Украины доведенный до состояния обнищания и вымирания.Жаль, что вместе с убиенным,во время стрельбы , рядом не было добкина и кернеса. А если уж совсем честно, то скольких, нужно было бы оставить рядом с ними...тьмы, тьмы и тьмы.И тогда бы Украина действительно воспаряла бы и возродилась.

  • 28.02.2016 13:15
    #
    - 4 +

    Даёшь развитие снайперской школы в Украине!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати