Власники ресторану в штаті Юта знайшли дієвий спосіб відстрахати грабіжників

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Зліва направо: Тоні Сіберс, Моніка Сіберс та їхній син Соллін Сіберс не розлучаються зі своїми кілтами і зброєю.Зліва направо: Тоні Сіберс, Моніка Сіберс та їхній син Соллін Сіберс не розлучаються зі своїми кілтами і зброєю.

Перше, про що питають відвідувачі ресторану «Sea Bears Ogden Fish House», звучить приблизно так: «Чому всі носять кілти і зброю?»

«Так ми вшановуємо своїх предків і показуємо наше ставлення до Другої поправки», – відповідає голова сім'ї власників цього закладу Тоні Сіберс.

«У нас немає жодних проблем з відвідувачами – ніхто не скаржиться на зброю. Навпаки – майже всі клієнти також мають при собі зброю, і часто між незнайомими людьми знаходиться безліч спільних і цікавих тем для розмов», – додав Тоні.

Сім'я вирішила запровадити таку традицію приблизно рік тому, щоб відстрахати від закладу потенційних злочинців. І за весь час, що працює заклад, неприємності обминають їх, і застосовувати зброю їм ще не доводилося.

Тоні носить із собою револьвер марки EEA, або пістолет калібру 9мм марки SSCY, сини віддають перевагу револьверам під набій .357 Magnum, а дружина Моніка – Smith & Wesson M&P 9мм.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 835 , Коментарів: 3 - 14 +
1,0 1 -1 14
Коментарів (3)

  • 24.03.2016 11:40
    #
    - 2 +

    ну юбку я точно носить не стал бы, а вот все остальное вполне очень даже.

    • 24.03.2016 11:53
      #
      - 3 +

      Это не юбка, а килт.. кстати она носится без нижнего белья.. на самом деле очень удобно, хотя не привычно!

  • 24.03.2016 22:49
    #
    - 0 +

    Заздрю по білому. Не кілту звичайно. ☻


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати