В Одесі подружня пара скористалась травматичною зброєю проти хуліганів

| Самооборона, Травматична зброя та спецзасоби | Автор: Web admin

Вулиця Рішельєвська, у місті ОдесаВулиця Рішельєвська, у місті Одеса

В Одесі уніч проти 15 квітня на вулиці Рішельєвській виник конфлікт з використанням травматичної зброї.

Встановлено, що подружня пара побачила, повертаючись додому, побачила, як двоє невідомих під стіною житлового багатоквартирного будинку справляють потребу. Жінка зробила невідомим зауваження, на що ті відповіли лайкою і погрозами.

Після цього її чоловік вистрілив у повітря з травматичного пістолета. Один з порушників громадського порядку втік, а другий накинувся на чоловіка, який впустив пістолет, і почав його бити.

Жінка, побоюючись за життя чоловіка і свою безпеку, підняла пістолет і вистрілила в живіт нападнику. Швидка допомога, яку викликало подружжя, доправила 26-річного потерпілого в лікарню.

Виявилося, що госпіталізований раніше відбував покарання за порушення закону. За попередніми даними потерпілий відмовився від претензій до подружжя.

Спершу у цієї події з’явилось безліч версій. Так одні місцеві СМІ заявили, що жінка була одна, виходила з машини, і на неї напали аж шестеро злочинців. Жінка відкрила вогонь по нападникам, а згодом прибіг і чоловік, що також був озброєній травматичним пістолетом. Як потім дві одниниці зброї перетворилися на одну – невідомо.

За іншою версією, коли зчинився конфлікт, чоловік не мав із собою зброю, а збігав за нею додому. Що в цей час робила жінка і нападники - невідомо.

1,0 1 -1 2
Коментарів (4)

  • 15.04.2016 17:03
    #
    - 3 +

    Швидка була лишня.

  • 15.04.2016 23:04
    #
    - 2 +

    Если травмат изготовлен из стали, то патрон мощностью в 200-250 Дж. способен творить чудеса останавливающего действия, главное после успешного отражения, успешно ретироваться, что бы успешно не иметь диалога с правонарушительными органами.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати