На Львівщині пес-прикордонник відшукав у машині одразу 11 бойових пістолетів. Відео

| Нелегальна зброя, Кримінал, Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Пес-прикордонникПес-прикордонник

Сьогодні вночі співробітники Держприкордонслужби завадили українцю перевезти через українсько-польський кордон 11 пістолетів.

Чоловік приховав їх у спеціально обладнаних сховках свого «Фольксваген Кадді».

Громадянин України повертався додому через пункт пропуску «Краківець», що у Львівській області. Для проходження контролю він обрав смугу руху «зелений коридор» тим самим демонструючи, що не має заборонених для перевезення предметів.

Проте, у ході контролю в інспектора прикордонної служби виникли певні сумніви щодо «щирості» нашого співвітчизника. Саме тому прикордонники ініціювали поглиблений огляд автівки, до якого залучилася спеціальна оглядова група від Мостиського прикордонного загону, яка працювала в пункті пропуску, та працівники митниці.

Транспортний засіб вивели з загального потоку та направили на оглядовий майданчик. Під час перевірки на автівку миттєво зреагувала службова собака. Як з'ясувалося в ній знаходилися два спеціально обладнані сховки у нижніх частинах задніх пасажирських сидінь.

В них житель Чернівецької області приховав 11 пістолетів марок «WALTER P 22», «BALLESTER-MOLINA», «GLOK 19», «GLOK 17», «HKP 30», «USP», а також 20 магазинів до пістолетів різного типу, дерев’яну кобуру до пістолету «Маузер», пластмасові шомполи, футляри для зберігання пістолетів тощо.

За даним фактом поінформовано співробітників УСБУ у Львівській області. Наразі пістолети вилучено та буде проведена їх експертиза.

Пограничники Обнаружили Партию Пистолетов. Магнолия-ТВ

1,0 1 -1 1
Коментарів (5)

  • 27.03.2013 18:07
    #
    - 0 +

    Зачем такие сложности, бутыль самогона прапору на складе и бери макаровых скока унесешь)

    • 27.03.2013 18:19
      #
      - 2 +

      Прапора в студию!

      • 27.03.2013 19:28
        #
        - 0 +

        Да таких прапоров в нашей нищей армии на любом военном складе как собак нерезаных

  • 27.03.2013 23:47
    #
    - 2 +

    Хорошая подборка. Потребители негодуют !


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати