У США почали відкриватися курси стрільби для вчителів

| Законодавство, Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски In English

NRA запропонувало конкретний план захисту шкіл від збройних нападівNRA запропонувало конкретний план захисту шкіл від збройних нападів

Асоціація вогнепальної зброї штату Огайо оголосила, що організує та оплатить курси навчання вчителів стрільбі.

В об'єднанні вважають, що це допоможе запобігти випадкам масових вбивств дітей подібних тому, який стався в початковій школі Сенді Хук.  Тоді жертвами стрільця стали 27 осіб, у тому числі 20 дітей.

Пілотна програма Озброєні вчителі (Armed Teacher Pilot Program) в Огайо припускає триденне навчання. На першому етапі асоціація оплатить проживання 24-х викладачів.

За словами представників організації, вчителі і працівники шкіл "протягом багатьох років" просили організувати тренування, які дозволять запобігти новим випадкам стрілянини в навчальних закладах.

В об'єднанні вважають, що зможуть знайти спонсорів для розширення програми, щоб "навчання стало доступним будь-якому вчителеві або співробітникові школи".

На минулому тижні за три доби американці купили в Brownells, найбільшої компанії, що продає вогнепальну зброю, стільки магазинів до самозарядної гвинтівки AR-15, скільки зазвичай купують за три з половиною роки.

Продажі різко зросли після подій у школі Сенді Хук, де 20-річний Адам Ленза застрелив 20 дітей і 7 дорослих, використовуючи гвинтівку Bushmaster AR-15, яка належала його матер

Нагадуємо, що NRA раніше запропонувало конкретний план захисту шкіл від збройних нападів, шляхом озброєння вчителів та персоналу навчальних закладів.

1,0 1 -1 3
Коментарів (2)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати