Сім’я дала відсіч озброєним злочинцям

| Самооборона, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски In English

Поліція опитує стрільцяПоліція опитує стрільця

У Х’юстоні, штат Техас, 21-річний хлопець проявив надзвичайну відвагу, захистивши свою сім’ю від трьох озброєних грабіжників.

Того четверга, приблизно о 8-й годині вечора, хлопець зі своїм батьком та матір’ю займались приготуванням торта, аж раптом почули стук у двері.

«Коли я подивився у вічко, то побачив якогось молодика та подумав, що то друг мого сина, тому відчинив двері», – пояснює батько: «Цей незнайомець відштовхнув мене і зайшов у будинок, слідом за ним увійшли ще двоє. Вони буквально притисли мене до землі».

Знешкодивши батька, грабіжники рушили вбік матері. Але в цю мить, вибіг син з батьковим пістолетом. Він відкрив вогонь по злодіям, поцілив в одного, та решта встигла втекти з місця злочину.

«Все що я чув це: бум-бум-бум. І одне молоде життя втрачено», – розповідає батько.

Один із затриманих злочинцівОдин із затриманих злочинців

Під час подальших розшуків, заступник шерифа, помітив автомобіль з двома пасажирами, які за описом були схожі на підозрюваних. Їх негайно затримали та посадили під варту для допиту.

Поліцейські не знають, чому підозрювані обрали саме цей будинок. «Зараз, ми не ми не можемо точно сказати, з якою метою було скоєно це вторгнення в будинок, але очевидно, що грабіжники перші застосували силу», – заявив сержант Грег Пінкінс.

Сусіди висловилися в підтримку сина потерпілих, кажучи, що він зробив те, що мусив зробити. «Ті, що вдираються в чужий будинок, мають очікувати подібних наслідків», – зауважив Гаррі Малдер, сусід потерпілих.

Жодних обвинувачень проти сина чи батька сімейства не було висунуто.

1,0 1 -1 6
Коментарів (7)

  • 27.02.2013 15:25
    #
    - 0 +

    Правильно сделал паренек! Защитил свою семью быстро реагируя на ситуацию!

  • 27.02.2013 17:03
    #
    - 0 +

    Были ли чем-то вооружены эти трое вошедших?

    • 27.02.2013 18:08
      #
      - 0 +

      А должны были?

      • 27.02.2013 18:40
        #
        - 0 +

        Если их не пригласили до этого сами хозяева - однозначно.

  • 28.02.2013 04:31
    #
    - 0 +

    Вот здесь все в порядке.

    Если сравнивать случай законность использования оружия против убегавшего вора автовладельцем неугнанного автомобиля в России --zbroya.info ,
    с этим случаем в Хьюстоне.

    То здесь, Есть насилие над жильцами дома - преступники не убегают, а наоборот-вторгаются в дом совершая насилие над собственниками дома.
    Угроза жизням людей-родным и близким.
    -----------------------------------------------------------
    Це той випадок, коли зброю застосували, на мій погляд, вірно та своєчасно.

  • 28.02.2013 13:39
    #
    - 1 +

    однозначно что? должны были быть вооружены? даже по нашему УК - ч. 5 ст. 36 - не есть превышением необходимой обороны использование оружия для защиты от вооруженного или группы лиц.... они под группу вполне попадали, а кастл доктрин у америкосов вообще суровая... так что - полностью поддерживаю соседа - вломились в дом - расчитывайте на 40 грамм картечи!

    цитата: ст. 36 УК:
    5. Не є перевищенням меж необхідної оборони і не має наслідком кримінальну відповідальність застосування зброї або будь-яких інших засобів чи предметів для захисту від нападу озброєної особи або нападу групи осіб, а також для відвернення протиправного насильницького вторгнення у житло чи інше приміщення, незалежно від тяжкості шкоди, яку заподіяно тому, хто посягає.

  • 01.03.2013 20:55
    #
    - 0 +

    Жодних обвинувачень проти сина чи батька сімейства не було висунуто. Це там у них, а як буде у нас?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати