У Дніпрі поліцейські врятували від розправи п'яного стрільця

| Силові структури | Автор: Web admin
По-русски

У Дніпрі поліцейські врятували від розправи п'яного стрільцяУ Дніпрі поліцейські врятували від розправи п'яного стрільця

У Дніпрі 27 липня вночі у провулку Парусний, біля стоянки маршруток, невідомий відкрив вогонь по людям. Співробітникам поліції, що прибули на місце події, довелося рятувати винуватця від суду Лінча.

Як розповіли в поліції, мала місце сварка між невідомими і через кілка секунд пролунали постріли. Прибувши на виклик, поліцейські побачили розлючений натовп, що бив чоловіка. На вимоги полісменів припинити бійку, люди не реагували. Тоді поліцейські вирішили витягнути чоловіка. Під час цього в одного з патрульних вибили камеру з бронежилета.

Але чоловіка вдалося врятувати від самосуду. Тим часом, свідки події розповіли, що стрілянину почав саме той, кого били і що він був п'яний. Тому на чоловіка одягли наручники і доставили у відділення поліції.

Чоловік зізнався, що шукав злочинців. На місці події знайшли кобуру і пістолет. Постраждалих, окрім самого винуватця, на щастя, більше не було. Працює слідчо-оперативна група.

Коментарів (12)

  • 28.07.2016 12:54
    #
    - 8 +

    Я бы на месте полицейских не сильно бы спешил, впериод беспредела суды Линча действую на преступников отрезвляюще. В детсве был свидетелем суда Линча над вором, его поймала толпа женщин и по серьезном зв
    абуцала его ногами. Когда приехала милиция толпа дружно утверждала, что он упал сам, правда ни кто не смог вспомнить сколько раз подряд.

    • 28.07.2016 13:03
      #
      - 9 +

      Колись на продуктових базах м. Умань ворюжка-грузин "працював". Проколював заднє праве колесо. Покупець, завантаживши машину помічав спущене колесо, починав доставати запаску, а злодій крав барсетку. Одного разу водій сусідньої машини помітив цей обряд і під час кражі зізвав усіх торгашів до затриманого злодія. Злодій довго кричав: "Богом прошю, візовітє міліцію..." А базарники, яких не раз уже обікрали, продовжували його бити.

      • 28.07.2016 14:10
        #
        - 1 +

        у нас есть такой спецназ "БАЗАРНИКИ" там такие звери что им даже оружия не дают...

        • 28.07.2016 15:48
          #
          - 3 +

          У нас мусора, як правило, кришують злочинців, а не борються з ними.
          Це було років 5 тому. Того грузина, мабуть, відпустили того ж вечора під підписку, а потім закрили справу з недостатністтю доказів.

          • 28.07.2016 19:55
            #
            - 1 +

            Кришують - я сам упевнився на власному досвіді.

          • 28.07.2016 21:10
            #
            - 0 +

            Однозначно, подтверждаю, убедился лично!!!

    • Якщо враховувати, що то їх колишній чи майбутній шеф, то ясно чому вони його спасли.

  • 28.07.2016 15:38
    #
    - 0 +

    www.business.ua

    Полковник Мамчур про озброєння всієї країни

    • 28.07.2016 19:57
      #
      - 2 +

      Не усієї, а зверніть увагу: "все военнообязаное население".
      Як то кажуть відчуйте різницю.

      • 28.07.2016 21:51
        #
        - 0 +

        Головне щоб щось у голові у них переключилось зі страху перед громадянином зі зброєю на розуміння потреби озброєння хоча б військовозобовязаних. Та незаважання у озброєнні населення за власні кошти.

        • 29.07.2016 02:39
          #
          - 1 +

          У кого в "голові"? Де Ви там голови побачили - суцільні дупи...

    • 01.08.2016 09:52
      #
      - 0 +

      Ага! Язиком молоти - не мішки тягати! А реально навіть передову не можуть забезпечити нормальними броніками. censor.net.ua
      ІМХО всі ці розмови то тільки щоб записати всіх небайдужих до самооборони у списки територіальної оборони й при нагоді випхати на передову з "убитим" калашматом


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати