У центрі Києва озброєні зловмисники відібрали в чоловіка мільйон гривень

| Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

У центрі Києва озброєні зловмисники відібрали в чоловіка мільйон гривеньУ центрі Києва озброєні зловмисники відібрали в чоловіка мільйон гривень

У Києві на бульварі Дружби Народів троє озброєних зловмисників у масках відібрали в чоловіка мільйон гривень. Про це інформує Департамент комунікації Національної поліції.

Інформація про вчинення розбійного нападу надійшла в поліцію близько 14:00. До співробітників поліції звернувся чоловік, який розповів, що збирався відвезти гроші в банк для здійснення операції. По дорозі він устиг заїхати в пункт обміну, де обміняв долари на гривні.

Однак перед самим входом у банк до нього підбігли незнайомці. Пригрозивши предметом, схожим на пістолет, правопорушники вихопили в нього рюкзак із грошима і втекли з місця події на автомобілі "Фольксваген".

Зібрані відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі Печерського управління поліції почали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

1,0 1 -1 3
Коментарів (9)

  • 04.03.2017 16:33
    #
    - 4 +

    Прикольно...
    Я так вижу, что эти бичи уже возле каждого обменника "пасутся" и ждут, когда кто то относительно крупную сумму обменяет.

    • 04.03.2017 17:35
      #
      - 8 +

      Все гораздо проще. При покупке чего либо крупного, в банке делают "заказ" операции с валютой или наличкой в гривне. Как правило все клерки, принимающие такие заказы уже давно или запуганы и вынуждены сливать инфу бандитам или в доле.

      • 04.03.2017 19:10
        #
        - 2 +

        Дык, исходя из написанного в посте : его "накрыли" по дороге от обменника в банк...
        Так что тут всё немного не так, наводку тут вполне мог дать работник обменки.

  • Нужно быть наивным идиотом, чтобы носить такую наличку с собой, не имея с собой оружия. -_-

    • 04.03.2017 19:13
      #
      - 1 +

      Примерно пол месяца\месяц назад тут же проскакивала следующая новость : расстреляли машину оранной фирмы и у убитого пассажира забрали сумку с такой же кругленькой суммой, охранники вроде выжили.

    • 04.03.2017 21:26
      #
      - 0 +

      Во, нашел тот пост.
      zbroya.info

  • 04.03.2017 21:44
    #
    - 3 +

    Знаєте, деякі думки буває блискають в голові яскравіше інших. Так от, читаю і думаю: Господи, наскільки бессилі всетаки "правоохоронці" що посеред дня в великому місті таке стається...і часто...

    • 04.03.2017 23:35
      #
      - 0 +

      А может это "вони працюють"? Учитывая недавние случаи, в том числе и княжичи...

  • 04.03.2017 22:09
    #
    - 4 +

    Один мільйон гривень відносно невелика сума, але в нашій злиденній країні вона може запросто коштувати життя її власнику. Цьому громадянину України просто небачено повезло, що із грошима не відібрали також життя, адже маючи їх він автоматично потрапляє у групу ризику.
    Не мати чим боронити ці гроші - це той самий ризик для життя, лотерея із смертю від якої наші праврпохоронці не те що не можуть, а навіть і не збираються нікого захищати. Адже долучити наших корумпованих "держзахисників" до охорони свого статку, це немов попросити пєдофіла забрати дитину з дитсадка - Княжичі ще не забули, егеж?!
    Як то кажуть: "проблеми індіанців шерифа не обходять"!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати