На Одещині затримано банду, що грабувала інкасаторів

| Кримінал, Силові структури | Автор: Web admin

На Одещині затримано банду, що грабувала інкасаторівНа Одещині затримано банду, що грабувала інкасаторів

В Одеській області оперативники Служби безпеки України (СБУ) спільно з військовою прокуратурою затримали членів злочинного угруповання, які здійснювали розбійні напади на інкасаторів. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Взяли силовики чоловіків під час спроби пограбувати автомобіль одного із одеських підприємств, що віз до Києва півтора мільйона гривень та бухгалтерську документацію. «Бандити планували зупинити машину з грошима, кинувши в лобове скло лампочки і ялинкові іграшки, заповнені фарбою», — йдеться в повідомленні.

У силовому відомстві зазначають, що у зловмисників були вилучені холодна зброя, газові та травматичні пістолети, міліцейська форма, засоби зв’язку. Для злочину вони використовували два автомобілі, у одного з яких були фальшиві номери. Сума збитку встановлюється. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

1,0 1 -1 1
Коментарів (4)

  • 10.11.2015 11:58
    #
    - 0 +

    >>У силовому відомстві зазначають, що у зловмисників були вилучені холодна зброя, газові та травматичні пістолети

    Да уж... Арсенальчик как раз для нападения на машину инкассаторов... Просто смех какой-то.
    Наверное только у нас такое возможно, чтобы бронированную машину грабили без единого огнестрела...

  • 10.11.2015 19:13
    #
    - 0 +

    По мне если реально подчистили криминогенную обстановку это уже не плохо , не понятно почему СБУ , а не МВД , такие преступления парафия МВД или теперь новой полиции , у которой период становления , похоже старший брат помогает .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати