У Львові патрульні зі стрільбою зупинили підлітків на краденій автівці

| Силові структури | Автор: Web admin
По-русски

У Львові патрульні зі стрільбою зупинили підлітків на краденій автівціУ Львові патрульні зі стрільбою зупинили підлітків на краденій автівці

У Львівській області правоохоронці застосували зброю для зупинки автомобіля, яким незаконно заволоділи двоє неповнолітніх, в результаті ніхто не постраждав.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

До Червоноградського відділу поліції сьогодні, 7 жовтня, о 05.55, надійшло повідомлення від 39-річного місцевого жителя. Чоловік повідомив, що з вулиці Шептицького у Червонограді невідомі викрали його автомобіль ВАЗ-2106. Групи реагування патрульної поліції, які оперативно підключилися до встановлення місця знаходження викраденого автомобіля, виявили даний транспортний засіб, який рухався повулиці Івасюка.

У поліції зазначили, що на вимогу зупинитися, чоловіки, які перебували в салоні автомобіля, не реагували і почали втікати від правоохоронців.

За межами міста Червоноград, автомобіль їхав на великій швидкості, створював потенційну небезпеку для інших учасників дорожнього руху, на попередження і вимоги про зупинку працівників поліції зловмисники, які незаконно заволоділи автомобілем, не реагували. Тому поліцейські застосували для зупинки транспортного засобу зброю.

Також у поліції повідомили, що в салоні ВАЗ-2106, який зупинився після пошкодження колеса, перебували двоє раніше судимих мешканців міста Червоноград, віком 14-15 років. Ніхто не постраждав. Їх затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

1,0 1 -1 4
Коментарів (4)

  • 07.10.2016 17:17
    #
    - 3 +

    "Они же дети!"
    "Опять полицейский беспредел в стране!"
    ...

    • 07.10.2016 18:49
      #
      - -4 +

      Не те слово, просто "мент" є "мент".А всьому цьому винна влада, котра допускає прушення правопорядку (особливо у великих містах).
      P.S. Змінилась назва, але контингент ні та і "запроси" також

  • 08.10.2016 07:56
    #
    - 2 +

    Приємно, що хоч десь поліція починаючи справу доводить її до благополучного кінця.
    Ще б судді з прокурорами працювали як належить було б взагалі чудово. Але їм ніколи займатися своїми прямими обов'язками.
    P.S. До речі, нещодавно викликав поліцію. Чекав без п'яти хвилин одну годину. ☺

  • 08.10.2016 10:49
    #
    - -1 +

    Закон савченко в действии.....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати