Дуже везучий поліцейський пережив кульове поранення у голову

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

San Francisco Police Officer Survives Gunshot Wound to HeadSan Francisco Police Officer Survives Gunshot Wound to Head

У місті Сан-Франциско, штат Каліфорнія, наряд поліції під'їхав до магазину Gamestop, звідки надійшла скарга на психічно неврівноваженого чоловіка. Коли поліцейські спробували підійти до чоловіка, той раптово відкрив вогонь, поранивши одного з копів у голову, і втік в парк.

Поліцейські викликали швидку і почали надавати першу допомогу пораненому товаришеві. Що диво, коли прибули медики, поліцейський залишався у свідомості та навіть відповідав на їхні запитання. Його доставили в лікарню у критичному, але стабільному стані.

Поліцейські, використовуючи фото з камери відеоспостереження, оточили прилеглу територію і почали прочісувати парк. Згодом злочинець вибіг з кущів і почав тікати від копів, а поліцейські, щоб зупинити його, відкрили вогонь.

Фото злочинця з камери відеоспостереженняФото злочинця з камери відеоспостереження

Злочинець впав на землю, але все ще продовжував рухатися, тримаючи свій пістолет біля грудей, і не реагуючи на команди поліцейських. Через 15 хвилин на місце події прибув загін SWAT і тільки тоді, з використанням світлозвукової гранати, їм вдалося затримати злочинця. Його відвезли в лікарню, про стан його здоров'я не повідомляють.

На даний момент подробиць про стан поліцейського і злочинця більше немає.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 180 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати