Власник інтернет-кафе підстрелив злочинця, який вже уходив з награбованим

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Robbery suspect arrested after Cleveland shop owner shoots himRobbery suspect arrested after Cleveland shop owner shoots him

У місті Клівленд, штат Огайо, 32-річний злочинець увійшов до інтернет-кафе і наказав співробітнику віддати увесь виторг. Він пригрозив власникові кафе пістолетом і передав йому мішок для грошей.

Наповнивши мішок готівкою на суму в $161, власник кафе потягнувся за пістолетом, який лежав за прилавком. Коли злочинець вже виходив з приміщення, власник кафе направив на нього зброю і наказав зупинитися, але замість цього грабіжник підняв пістолет.

Потім він все ж вирішив тікати, але власник магазину вже встиг кілька разів вистрілити, влучивши грабіжникові у ногу, і той впав. На місце події прибула поліція і заарештувала злочинця.

Також стало відомо про те, що до власника кафе потім підійшов невідомий і заявив, що одна з куль влучила і в нього, але після цього він відразу пішов. Підозрюють, що він причетний до пограбування, зі слів власника, за дві години до пограбування він зайшов усередину, щось запитав і пішов.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 268 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 20.11.2016 17:31
    #
    - 0 +

    мешок для 161 доллара!!! наверное брал сугубо мелочью ))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати