Армія Ізраїлю закуповує зброю терористів для додаткових тренувань

| Силові структури, За кордоном, Тероризм | Автор: Web admin
По-русски

Армія Ізраїлю закуповує зброю терористів для додаткових тренуваньАрмія Ізраїлю закуповує зброю терористів для додаткових тренувань

Управління закупівель Армії оборони Ізраїлю об’явило про тендери на постачання 600 моделей автомата Калашникова, 100 моделей снайперської гвинтівки Драгунова, 60 моделей ракет «касам», такої ж кількості мобільних пускових установок ППО і партію імітацій вибухових пристроїв.

За деякими даними ці закупівлі здійснюються в рамках реформи підготовки бойових частин ЦАХАЛу.

Відповідно до неї, в кожній дивізії буде створена особлива рота, яка зображатиме терористичні підрозділи під час навчань.

Також армія планує придбати 350 куфій і галабій, стільки ж масок і значну кількість комплектів одягу бойовиків «Хізбалли». Надалі плануються додаткові тендери на постачання інших видів зброї та амуніції, які використовують терористичні організації в Лівані і в секторі Газа.

Роль «терористів» відіграватимуть резервісти бойових частин, що пройдуть спеціальну підготовку, вивчаючи методи ведення партизанської війни бойовиків «Хізбалли», ХАМАСу та інших угрупувань.

За останні два роки, після контртерористичної операції «Непорушна скеля» в секторі Газа, ЦАХАЛ запровадив суттєві зміни в процес підготовки бойових частин. Зокрема, були переобладнані полігони, на яких ізраїльські військові почали проводити підготовку до боротьби в тунелях і ведення «підземної» війни.

1,0 1 -1 1
Коментарів (4)

  • 17.01.2017 15:04
    #
    - 2 +

    Моделей чи одиниць?

  • 17.01.2017 15:15
    #
    - 6 +

    О! Рольові ігри - це цікаво!
    А якщо серйозно, то з огляду на недавню статтю про недостатність тренувань (навіть стрілецьких) в нашій армії, то ізраїльтянам залишається тільки по хорошому позаздрити.

  • Пусть лучше у Украины закажут «Форт-221», «Форт-224», «Форт-227», «Форт-228»))))

  • 17.01.2017 21:41
    #
    - 0 +

    А может быть с целью создания спецподразделений , с дальнейшей заброской в районы дислокации боевиков " Хезболлы ". Истории известны подобные факты . Ничто не ново под Луной .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати