Персональний тюнінг пістолетів від компанії GlockStore

| Аксесуари , Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

GLOCK-34  GLOCK-34

На виставці SHOT Show 2017 компанія GlockStore представила запчастини та аксесуари, за допомогою яких можна максимально персоналізувати пістолет Glock.

Компанія має великий каталог основних деталей та аксесуарів, зокрема ударно-спускові механізми, прицільні пристосування, кобури та різне приладдя, як, наприклад, інструменти для розбирання і чищення зброї.

На фотографії вище зображено Glock 34, в якого оригінальний кожух-затвор замінили на кожух з чорно-золотим покриттям Cerakote. Заводську спускову скобу замінили на скобу із профілем типу «латунний кастет».

Custom G34 Competition Pistol

Що ж до внутрішніх деталей, то ствол замінили на модель Storm Lake, ударно-спусковий механізм – на полегшену тюнінговану версію Pyramd із титановим покриттям. Напрямна поворотної пружини тепер з вольфрамового сплаву Tungsten Double Diamond. Прицільні пристосування також замінили на комплект Ameriglo Spartan.

Всі осі та елементи управління замінили на ексклюзивні позолочені варіанти. Затворна затримка – це єдиний оригінальний елемент управління.

На кожусі-затворі викарбуваний знаменитий вислів спартанського царя Леоніда «Прийди і візьми». Такий персоналізований пістолет коштуватиме 2599 доларів США.

1,0 1 -1 3
Коментарів (7)

  • 28.02.2017 16:12
    #
    - 2 +

    Читаю таки новости с здоровой завистью. Когда не просто хочешь того, что есть у другого, но понимаешь, к чему нужно стремиться. Но когда государство душит любые идеи на корню...
    Мы идем в Европу. Вроде бы хорошо... Но чем мне больше нравится США, так тем что там, в отличие от чопорной Европы, давным давно гораздо лояльные относятся к праву гражданина на личное оружие.

    • 28.02.2017 16:56
      #
      - 1 +

      Вы походу мало знаете о оружейных законах в европе))) там почти везде тоже можно)

      • 01.03.2017 01:58
        #
        - 2 +

        почти везде можно но через жопу все. в каких-то странах носить нельзя, в каких-то короткоствола как и в украине не продают. конечно много где лояльнее, чем у нас, но все равно не сахар. Украине нужен свой закон, лояльный к юзеру. больше тут говорить неочем.

        • 01.03.2017 11:25
          #
          - 2 +

          Верно, Украине нужен свой закон. Вот только я предлагаю целиком и полностью скопировать его или с польского (19е место в мире по убийствам) или с чешского (18е место в мире по убийствам). Проект, поданный в раду......убогий коррупционный копипаст приказа 622 без учета контекстов реальной жизни общество с оружием.

          Но все предложения бесполезны, ибо определенная группа лиц сами знаете куда гнет палку.

  • 28.02.2017 16:51
    #
    - 1 +

    футуристично выглядит, красиво. но что касается molon labe, так мне больше по душе Sig Sauer 1911 Spartan.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати