Кілька порад, як жінці обрати найкращу для себе зброю

| Жінки та зброя | Автор: Web admin
По-русски

Носіння зброї на тілі, а не в сумочці – це завжди краще і безпечніше.Носіння зброї на тілі, а не в сумочці – це завжди краще і безпечніше.

Яка зброя найкраще підходить жінці для повсякденного носіння? В інтернеті легко знайти безліч рад, але справа в тому, що навряд чи хто-небудь знає, яка зброя підійде саме вам.

Відповісти на це питання вам доведеться самостійно, адже варіантів багато, і новачкові у цій справі легко розгубитися або навіть відмовитись від задуму.

Ви одразу дізнаєтесь, що знайшли відповідний для себе варіант, коли обраний вами пістолет або револьвер буде в буквальному сенсі ідеально лежати в руці. У пошуку цього ідеального варіанту вам допоможуть кілька порад, запропонованих нижче:

1. Ви плануєте носити зброю на тілі?

Носіння зброї на тілі, а не в сумочці – це завжди краще і безпечніше. В такому випадку найкраще підійдуть компактні моделі, або «кирпаті» револьвери з дводюймовим стволом.

2. Як ви плануєте носити зброю на тілі?

Фігура, розміри і стиль одягу – всі ці фактори важливі під час вибору зброї.Фігура, розміри і стиль одягу – всі ці фактори важливі під час вибору зброї.

Очевидно, що в невеликому бюстгальтері заховати Glock не вдасться. Фігура, розміри і стиль одягу – всі ці фактори важливі під час вибору зброї. Як тільки визначитеся з тим, як ви будете носити зброю – вивчіть всі варіанти кобур для цієї моделі. Інакше може статись так, що тієї кобури, яку ви обрали, не виготовляють для вашої моделі зброї.

3. Револьвер чи пістолет?

Револьвер чи пістолет? Це залежить від вашої фізичної формиРевольвер чи пістолет? Це залежить від вашої фізичної форми

Ви зможете натиснути на спусковий гачок револьвера з УСМ подвійної дії? А пересмикнути кожух-затвор пістолета? Все залежить від вашої фізичної форми, також можуть допомогти різні пристосування у вигляді ручки, які кріпляться на кожух-затвор.

4. Який обрати калібр?

Для самооборони кращим вибором буде той калібр, з яким вам комфортно працювати – тобто ви повинні впевнено вправлятися із силою відбою після пострілу. Як мінімум, це повинен бути патрон .380 ACP у випадку пістолета, і .38 Special для револьвера.

5. Як зброя лежить у вашій руці?

Ваша рука повинна зручно охоплювати всю рукоятку зброїВаша рука повинна зручно охоплювати всю рукоятку зброї

Ваша рука повинна зручно тримати рукоятку зброї, формуючи надійний хват. Ви повинні впевнено виконувати всі маніпуляції зі зброєю: звести курок револьвера, натиснути на кнопку викидання магазину або затримки затвора пістолета. Подушка вказівного пальця повинна комфортно лежати на спусковому гачку.

Найголовніше – пробуйте. На багатьох стрільбищах є зброя, яку ви зможете взяти в оренду. Постріляйте зі зброї ваших знайомих – ви повинні випробувати все і знайти те, що вам до душі.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 415 , Коментарів: 6 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (6)

  • 02.07.2017 13:49
    #
    - 1 +

    "На багатьох стрільбищах є зброя, яку ви зможете взяти в оренду." - Не з нашим 3.14дуватим законодавством. У нас навіть закону про зброю немає. Дякуємо ледарям з ВР.

    • 02.07.2017 15:24
      #
      - 1 +

      А уж у нас стрельбищ где можно взять оружие в аренду , что звёзд на небе , практически на каждом шагу , а цены за аренду стволов и боеприпас вообще не о чем , стесняюсь спросить друже Сергей кого благодарим из ВР ледарям или педарям , не понятно , или тех и других ?

      • 02.07.2017 18:18
        #
        - 0 +

        Думаю педарей. Тут много смыслов - один из них от слова "педалировать". Думаю что если бы в законе прописали, что каждый депутат, проголосовавший за Закон об оружии, получал в течение 5 лет процент от продажи каждого "ствола", то приняли бы почти единогласно. Будка Геращенко не проголосовал бы т.к. он хочет больше.

        • 02.07.2017 21:02
          #
          - 0 +

          Думаю если проголосуют то отката им и так не избежать , как всегда , может быть нехотя как бы , однако поломавшись для приличия примут все же ЗАКОН , я думаю . А затем " вчерашние , т.е. те кто были против " начнут горлопанить на каждом углу , что они позаботились о благе народном и большое спасибо типа мы все им сказать должны , неоднократно . Я думаю Ваше предложение их вдохновило бы , несмотря на то , что у них и так синекура такая не хилая на пяток годков обломилась .

      • 02.07.2017 21:46
        #
        - 0 +

        Вообще-то подавляющее большинство этих тварей успешно совмещают оба амплуа. А, посему, как мне кажется, без автоматической ротации (хоть калашоида, хоть арканоида) наших благодетелей, страна и дальше будет пребывать в полной ж**е...

  • 02.07.2017 21:36
    #
    - 0 +

    К чему всё это обилие советов, если женщина может в лучшем случае купить лишь травмат, миниатюрных моделей которого раз-два и обчёлся


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати