На радіостанцію «Ехо Москви» вдерся невідомий і вдарив ножем у горло журналістку

| За кордоном, Холодна та метальна зброя | Автор: Web admin
По-русски

На місці подіїНа місці події

У приміщенні радіостанції «Ехо Москви» зловмисник з ножем напав на заступника головного редактора Тетяну Фельгенгауер. Вона отримала ножове поранення у горло і була госпіталізована.

Злочинця затримала охорона і передала поліції. Як стало відомо, він бризнув в обличчя охоронцеві на першому поверсі сльозоточивим газом, прорвався до приміщення радіостанції і в гостьовій кімнаті напав на Фельгенгауер. Зі слів головного редактора, її стан лікарі вважають середньої тяжкості.

«Нападник нічого не кричав, все було тихо і мовчки. Він підійшов, обійняв і вдарив», – розповів заступник головного редактора радіостанції Сергій Бунтман. Він додав, що охоронців також було поранено: один отримав легке поранення під час затримання, а в іншого пошкоджена рогівка ока.

На місці подіїНа місці події

В ГУ МВС Москви повідомили, що пріоритетною вважається версія про особистий конфлікт. Нападника доставили у відділок. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Чоловіка перевірять на осудність. Охоронці повідомили, що він не був п'яний, але справляв враження «неадекватної людини». Пізніше стало відомо, що нападника звуть Борис Герц.

«Я ніколи не був з нею знайомий в реальності, але бачив і відчував її. Вона була занадто нав'язливою, вона була у мене в голові», – заявив затриманий під час допиту.

Зі слів журналіста Сергія Пархоменка, пройти до приміщення радіостанції може кожен, там немає серйозної охорони.

Борис ГерцБорис Герц

«Газпром-Медіа не надав жодної серйозної охорони для радіостанції, незважаючи на те, що це питання неодноразово поставало. Директор радіостанції «Ехо Москви» Катерина Павлова – навіть не почухалась», – написав Пархоменко на своїй сторінці у соціальних мережах.

1,0 1 -1 2
Коментарів (9)

  • 23.10.2017 16:22
    #
    - 2 +

    Безумец , что с него взять , невольно вспомнилась песня - ( ну ка позовите Герца , пусть сыграет ей самый модный в нашей синагоге отходняк , кажется так ), про Мурку , была такая героиня , дело прошлое , ну то такое . Факт того , что вот так запросто можно проникнуть в учреждение и причинить телесное повреждение сотруднику безусловно настораживает . Может руководство зачухается после случившегося инцидента , гром грянул по ходу , как говорят .

    • 23.10.2017 16:37
      #
      - 0 +

      Вам лично не пофиг, сколько там карманных путинских журналистов зарежут?

      • 23.10.2017 17:05
        #
        - 7 +

        Пофиг друже Сергей болотные сапоги и путлер - хуйло здесь не при чем , человека , женщину порезали , как свинку заколоть хотели на рабочем месте . Сей факт рассматривается с точки зрения уязвимости невооруженных граждан перед действиями насильственного характера , совершенными вооруженными безумцами , вот собственно в чем дело , ну и человеком необходимо оставаться , при любых обстоятельствах , это главное , не все равно однако . С уважением .

        • 23.10.2017 18:29
          #
          - 5 +

          +100%! Не знаю на счёт степени "карманности" этой журналистки. Пока что ясно лишь то, что она была одной из активисток протеста на Болотной...
          Походу - сайт "глючит": - пытаюсь давить кнопки "+", реакции - "0"! (Уж ни стараниями ли СБУ-шников?)

          • 23.10.2017 19:21
            #
            - 1 +

            Друже Геннадий салют , тоже сталкивался с подобной проблемой, буквально на днях, причём не один раз и с мобильной связью у нас полный глюк , вот такие дела .

  • 23.10.2017 23:44
    #
    - 2 +

    У чувака є сторінка, де він "воює" з потерпілою:
    bgrits68.wordpress.com
    Можливо що сторінка - фейк, створена під цю подію. Дадуть справку про неосудність і відпустять.
    Балотні апазіціонєри в шоці. Чекають, кого з них наступним заріжуть. Іде закручування гайок в рашкі.

    • 24.10.2017 04:09
      #
      - -1 +

      Закручивание гаек в раше, идёт полным ходом, и, достаточно давно. Ещё Савченко, в одном из своих интервью говорила, что в российских тюрьмах, уже полно офицеров, не согласных принимать участия в путлеровских авантюрах. Именно осознание того, что на фоне сильного падения уровня жизни, вызванного санкциями, в раше может "рвануть" так, что все наши майданы, покажутся ему детскими шалостями, и армия - его не поддержит, побудило путлера к созданию прикормленной нацгвардии (читай - жандармерии). Наши же уроды - копируют все пукиновские ходы по самосохранению, силовыми методами....

  • 24.10.2017 09:20
    #
    - 0 +

    Умом Россию не понять!-Как правильно сказал классик. В этом происшествии серьезно попахивает политикой.

  • Герц напал на Фельгенгауэр? Наверное она заняла у него денег и не отдавала.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати