Старого засудили за нелегальну зброю, але не за право на самооборону

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Старого засудили за нелегальну зброю, але не за право на самооборонуСтарого засудили за нелегальну зброю, але не за право на самооборону

Цього літа в місті Клівленд, штат Огайо, до старого на ім'я Абдул Рахман в автобусі причепилися молодики і почали провокувати його.

«Давай, виходь з автобуса, підніми кулаки» – кричав один з них. У відповідь на це Рахман дістав пістолет.

Це трохи заспокоїло натовп, але потім автобус зупинився, і троє осіб виштовхали Рахмана назовні. Виходячи з автобуса, старий знову дістає зброю, і натовп дає «задню». Але через кілька секунд вони кидаються за Рахманом – тоді лунає постріл. Убитим виявився Енлрю Іслі.

Deadly self defense shooting caught on camera

Справа Рахмана спричинила чималий резонанс, адже він не мав права володіти зброєю – в 1973 році його було засуджено за пограбування. Проте, йому не пред'явлено звинувачення у вбивстві – цей випадок суд визнав самообороною. Тому старий отримав лише покарання з випробувальним терміном на два роки за незаконне володіння зброєю.

«Я шкодую про те, що сталося», – заявив Рахман, який в 1980-і роки був професійним боксером та навіть бився з самим Майком Тайсоном.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 1639 , Коментарів: 5 - 7 +
1,0 1 -1 7
Коментарів (5)

  • 30.11.2017 18:45
    #
    - 5 +

    Судя по кадрам видео , для своих лет « старик « очень не плохо двигается и духовитость в нем присутствует бесспорно, приподал урок вежливого отношения к пожилым гражданам , молодым , борзым придуркам , респект мистеру Рахману , а у нас почти за подобное .бут мозги господину Антону Фарбу , пытаясь натянуть шкурку на ...... и направить дело в суд , обвиняя его в беспределе . Вот такой разный подход к вопросу о самообороне в государстве с 200 летним опытом демократии и государстве с « демократическим « опытом в целых 26 лет , разница очевидна . ИМХО .

  • 01.12.2017 09:23
    #
    - 3 +

    Не знаю за що діда викинули з автобусу, може він п'яний був чи від нього смерділо сечею, але саме його беззахисний вигляд привів до того, що навіть ота сисяста мавпа у смугастому дала йому копняка. Саме беззахисний вигляд провокує деяких "альтернативно обдарованих" на напад. Такий собі "шакалячий" інстинкт.
    Може це когось шокує, але в нашій країні забили до смерті чимало літніх людей (преса про це часто згадує мимохідь, адже це, с*ка, не "заборона Сватів") саме тому що вони беззахисні. Деяка сволота входить в раж як побачить того хто не може дати здачі, і часто це закінчується важкими травмами або смертю для слабких.
    І єдиний спосіб запобігти цьому це надати можливість такій категорії людей захищати себе самостійно, як і в цьому випадку.

    • 01.12.2017 09:27
      #
      - 2 +

      Вклоняюсь перед американською судочинною системою за справедливий вирок. Нашим багатьом судам бажаю поки що того що було в Нікополі.

    • 01.12.2017 10:50
      #
      - 1 +

      Эта история явно показывает что если слабый хочет защитить себя, то никакие запреты или отсутствующее право на оружие его не остановят. Все дело в том, как человек построен жизнью. Если он изначально беззащитен и настроен как жертва, то никакое право на самооборону ему не поможет.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати