Стислий огляд «пістолета-смартфона» Ideal Conceal

| Незвичайна та спеціальна зброя, Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Ideal Conceal до фарбуванняIdeal Conceal до фарбування

На виставці SHOT Show 2018 у Лас-Вегасі компанія Ideal Conceal нарешті презентувала свій «пістолет-смартфон».

Розробка цього пістолета проходила вкрай важко, виробник довго збирав кошти для виробництва і вирішував проблеми з надійністю самої зброї. За словами власника компанії Кірка Кджеллберга, він отримав багато замовлень, і виробництво нарешті стартувало.

Фотографії прототипу Ideal ConcealФотографії прототипу Ideal Conceal

Пістолет вийшов дуже цікавим, ось чому стенд компанії привернув до себе стільки уваги. На перший погляд пістолет схожий на великий смартфон у чохлі, або на якійсь інший гаджет. Та найголовніше, що він не схожий на зброю, ось в чому ідея. Іншими словами, «пістолет» можна викласти на стіл у ресторані, і мало хто зрозуміє, що це зброя.

Ideal Conceal до фарбуванняIdeal Conceal до фарбування

У руці пістолет відчувається дуже незвично, адже це і зброя, і агрегат: блок з двома стволами плавно відкривається, коли натискаєш на засувку, а запобіжник/замок для спускової скоби одним чітким рухом перетворюється на рукоятку.

Важить пістолет 520 г, як і звичайний пістолет із повним магазином патронів. Зі слів Кджеллберга, йому порадили зробити пістолет важчим і міцнішим, щоб він відчувався більш солідно.

Ideal Conceal Cellphone Pistol - SHOT Show 2018

Що ж до його класифікації, то ATF зарахувала цей пристрій до категорії пістолетів, адже фактично це дерінджер зі складаною рукояткою.

Про терміни постачань досі інформації немає, а от ціна вже відома – $500, щоб залучити клієнтів, а поті ціна може підвищиться.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1035 , Коментарів: 4 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (4)

  • 02.02.2018 17:52
    #
    - 2 +

    Слишком дорого для такой безделушки. За такие деньги можно купить нормальный компактный пистолет. Например, Sig Sauer P365.

  • 02.02.2018 19:03
    #
    - 2 +

    цена хорошая,задумка тоже,но самое обидное что он не очень похож на телефон,и лёжа на столе он привлечёт больше внимания чем сам пистолет,

  • 03.02.2018 03:05
    #
    - 2 +

    Який велетенский та незграбний двозарядний дерінджер. Чудова тема для рубрики Діскавері "ідіотська зброя"


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати