Стрілянина в старшій школі Флориди: 17 людей загинули

| Кримінал | Автор: Web admin

Эвакуація пораненихЭвакуація поранених

Унаслідок стрілянини в місті Паркленд штату Флорида загинуло 17 людей.

Підозрюваний у стрілянині — колишній учень школи, якого до того вигнали з освітнього закладу «через дисципліну». Правоохоронці його затримали.

Як повідомив шериф округу Броуард (штат Флорида) Скотт Ісраель, раніше затриманий навчався у цій школі.

"Зараз він в цій школі не вчиться", - додав він, уточнивши, що злочинцю 19 років, його звуть Ніколас Круз.

Затриманий вбивцяЗатриманий вбивця

Увійшовши в школу Круз включив пожежну сигналізацію, щоб викликати паніку. Після цього він почав стріляти по людях, які вибігали, з гвинтівки AR-15. Крім того, він використовував димові шашки, на ньому був протигаз.

За словами шерифа, щонайменше 20 постраждалих внаслідок стрілянини доставлені в госпіталі.

Повідомляється, що троє поранених перебувають у критичному стані, ще троє у стабільному. Також медичну допомогу надавали і самому нападнику.

Поліція проводить розслідування.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 631 , Коментарів: 13 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (13)

  • 15.02.2018 12:57
    #
    - 6 +

    Не можу зрозуміти де беруться такі кретини ?! Живуть у одній з найуспішніших країн , мають безліч свобод та можливостей і отаке ! Зате такі випадки як знахідка для заборонювачів типу геращенка .

  • 15.02.2018 13:06
    #
    - 7 +

    І як завжди, gun-free зона :(
    Плюс ще й штат з суворим збройовим законодавством
    Чергове нагадування що фрікам і злочинцям закони пофіг

    • Флорида - штат с очень либеральным законодательством. Много оружейных магазинов и стрельбищ, скрытое ношение (сoncealed carry) - без проблем.
      Проблема - в gun free зонах. Был бы вооруженный охранник с "тревожной кнопкой" в школе - всё могло бы быть по-другому. Или вообще ничего бы не было...
      К тому же, винтовка - не перочинный ножик, в кармане не пронесешь...

      • 15.02.2018 14:27
        #
        - -1 +

        С одной стороны да, есть и магазины и стрельбища но с другой - гляньте каких уродцев делают из нормального оружия чтоб в рамки местного законодательства влезть :(
        Возможно я неправ, но по количеству оружия Калифорния на одном из последних мест

  • 15.02.2018 13:14
    #
    - 5 +

    Забери в них гвинтівки, вони почнуть використовувати ножі і сокири, не буде цього - візьмуть до рук цеглини і палиці. Справа не у тому, що їм потрапило до рук, справа у тому лайні в їхніх головах яке командує їх руками.
    То може варто звернути увагу не на засоби, а на причини цього божевілля?

    • 15.02.2018 13:32
      #
      - 2 +

      Так і я про тарганів у головах . Де розтріли у Швейцарії , Чехії , прибалтиці , Молдові , Україні ??? Їх не має !!! Усі біди у головах !!!

      • 15.02.2018 16:34
        #
        - 1 +

        Гадаєте казяться від жиру?

        • 15.02.2018 18:16
          #
          - 2 +

          Важко сказати звідки беруться такі вчинки . Навіть самий тупий розуміє , що після такого вчинку уникнути відповідальності не вдасться . І це буде як мінімум довічне , а як максимум смертна кара . Просто не можу збагнути що їх спонукає .

          • 15.02.2018 18:18
            #
            - 1 +

            В мене теж немає версій окрім психічного розладу. От тільки не зрозуміло, невже ознаки цього розладу такі потаємні, що поки воно не почало вбивати їх ніхто не помічав?

    • 17.02.2018 02:53
      #
      - 1 +

      Возможно я и не прав, но, если присмотреться к фотографии, то можно увидеть не только дикий взгляд этой твари, но и крашенные волосы с бритыми висками. То есть, можно предположить, что врождённая шиза, была усилена идеологической и психической накруткой, в какой-либо "миролюбивой" организации, типа скинов, или нациков...

      • 17.02.2018 10:37
        #
        - 1 +

        Припускати можна що завгодно. Мені особисто не важливо у яку форму божевілля перетворилась шиза цього створіння. Мені важливо інше - я не бажаю ходити по вулицях поруч з такими як він. І не принципово, що їм спаде не думку узяти до рук наступного разу - цеглину, кухонний ніж, топор чи дробовик.
        Їх, цих нелюдей, треба вчасно ідентифікувати та ізолювати. Ось на цьому суспільство повинно зосередитись - загнати цих мавп до кліток, а не позбирати усе каміння у світі.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати