Під час пограбування злочинець отримав кулю в голову від свого спільника

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Під час пограбування злочинець отримав кулю в голову від свого спільникаПід час пограбування злочинець отримав кулю в голову від свого спільника

У місті Чикаго, штат Іллінойс, двоє озброєних злочинців намагались пограбувати домовласника, але в результаті один з них пішов ні з чим, а другий – отримав в тілі два нових отвори.

Грабіжники постукали в двері одного з будинків, а коли їм відкрили, проникли всередину. Один з них – 43-річний Луїс Антоніо Моралес вхопився за золотий ланцюжок на шиї своєї жертви.

Зрозумівши, що коїться, господар дому покликав свого дорослого сина, і почалась бійка. Другий злочинець, який стояв осторонь на порозі, вирішив допомогти спільникові – він дістав пістолет і двічі вистрілив.

Police: Attempted home invader fatally shoots accomplice in Ravenswood

Однак обидві кулі отримав Моралес – одна поцілила йому в плече, а друга – в голову. Він помер на місці. Його спільник утік, поліцейські собаки взяли його слід, але знайшли лише куртку, шапку і рукавички, які він скинув.

«Вони знали, що домовласник займається бізнесом і гадали, що він зберігає багато готівки у себе вдома» – розповів капітан поліції міста Марк Буслик.

Раніше ми розповідали, як в Китаї грабіжник випадково вирубив свого напарника цеглиною.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 277 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати