В Англії злочинці, які взяли в заручники родину, в результаті виявилися невинними

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

В Англії злочинці, які взяли в заручники родину, в результаті виявилися невиннимиВ Англії злочинці, які взяли в заручники родину, в результаті виявилися невинними

Кожного дня можна знайти новини про те, як озброєний домовласник захистився від злочинців, що вдерлися у його помешкання. Зазвичай, такі новини надходять з США, але цього разу ми розповімо, як такі історії можуть закінчитися в Англії.

У 2008 році заможний бізнесмен з міста Хай-Віком Мунір Хуссейн разом із родиною повернувся додому з мечеті, де їх зустріли троє невідомих у масках і з ножами. Вони зв'язали сім'ю і почали погрожувати розправою.

15-річному синові Самаду вдалося звільнитися, за ним кинулися двоє злочинців, але він встиг увімкнути сигналізацію. У цей час Мунір напав на злочинця, що залишився їх стерегти, вибіг з дому і покликав свого брата Токіра, який жив поруч.

Разом вони зловили одного із нападників і почали його гамселити битою для крикету і хокейною ключкою. У результаті, бита розламалась, а злочинець отримав пошкодження мозку.

Фінал історія виявився поганим для цієї сім'ї – Муніра Хуссейна і його брата Токіра засудили за перевищення необхідної самооборони. Мунірові дали до 30 місяців тюремного ув'язнення, а Токіру – до 39 місяців, бо він «не зіткнувся з такою ж провокацією, як його брат», йдеться у заяві судді.

Мунір Хуссейн і його брат ТокірМунір Хуссейн і його брат Токір

Через 2 місяці суд задовольнив апеляцію братів – Мунір вийшов на свободу, і його вирок змінили на умовне ув’язнення до 2 років. Його брату також скоротили термін до двох років, але залишили за ґратами.

Сім'я вважає, що мотивом злочинців було пограбування, але згодом з'явилася версія про те, що цю атаку організував ревнивий чоловік, чия дружина працює з Муніром і «підозріло щаслива» на роботі.

Валід Салем, який постраждав від рук братів, отримав 2 роки адміністративного нагляду, його визнали нездатним відповідати на звинувачення у суді через пошкодження мозку. Що ж до двох його спільників, то їх так і не спіймали.

Проте вже через 5 місяців Салема знову заарештували за звинуваченням у п'яти злочинах і знову виправдали через нездатність відповідати на звинувачення у суді.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 864 , Коментарів: 6 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (6)

  • 31.03.2018 12:53
    #
    - 4 +

    Долбо.бизм вечен , а в некоторых случаях выглядит как индульгенция , вот в чем вопрос .

  • Мунир-Хуссейн... Самад... Такир... возвращаясь из мечети...
    Это точно про Англию пишут?

  • 31.03.2018 23:09
    #
    - 3 +

    совсем уже толерасты крышей поехали

  • 01.04.2018 21:35
    #
    - 2 +

    Це не суд, а кастрація якась. Каструють усіх хто хоча б на йоту виявив самостійність, рішучість і незалежність у прийнятті рішень.

  • 02.04.2018 09:04
    #
    - -1 +

    И вот как у них это всё в прецедентном праве будет работать? Т.е. прецедент есть - если самооборонился, то в тюрьму а преступников освободить?

  • 02.04.2018 15:00
    #
    - 1 +

    об этом давно уже пишут, что англичане боятся оказывать сопротивление преступникам, даже если преступники вторглись в дом! пишут, что если преступник получит хоть какое-то телесное повреждение, хозяину дома грозит тюрьма!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати