Extended Range – гібрид мисливської і спортивної гвинтівки від компанії Sabatti

| Гвинтівки, Полювання | Автор: Web admin
По-русски

Extended Range Extended Range

На виставці IWA 2018 італійська компанія Sabatti представила гвинтівку з абсолютно новою системою замикання, що відрізняється від традиційного затвора Rover.

Модель Extended Range (ER) – це гібрид мисливської та спортивної зброї. Її вага становить близько 3,4 кг, а магазин уміщує три патрона.

Затвор виготовлено з суцільного блоку зі сплаву Ergal з інтегрованими планками Пікатінні. У затворі є три бойових упори. Діаметр ствола збільшено до 17 мм, що на 2 мм більше за діаметр ствола традиційного мисливського карабіна. Він виконаний методом холодного кування з високоточним профілем нарізки ствола під назвою MRR (Multi-radial).

Довжина ствола для стандартних калібрів становить 610 мм і 650 мм для Магнума. Крім того є нарізи для установлення дулового гальма або глушника. Також можливо встановити два типи спусків: матчевий спуск з трьома типами гачків із зусилля спуску 600 г. або шнеллерний спуск із зусиллям спуску 250 г.

Ще однією важливою новинкою стала ложа з пістолетною рукояткою і цівкою, яке, хоч і коротке, має пласку передню поверхню для кращого утримання і точності за будь-яких умов.

Приклад виготовлено з технополімера – надлегкого матеріалу, який добре гасить відбій. Щока приклада – регульована.

Модель Extended Range доступна під патрони: .308 Win., 7mm-08 Rem., .270 Win., .30-06 Spring., 6.5x55 SE, 6.5 Creedmoor, 7x57, 7x64, 7 Rem. Mag., .300 Win. Mag.

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 18.05.2018 13:40
    #
    - 1 +

    Цаца!!!
    "Затвор изготовлен из цельного блока из сплава Ergal с интегрированными планками Пикатинни." Может, всё-же, не затвор, а - ствольная коробка?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати