«Я відмовляюся бути жертвою» – випускниця стала проти дискримінації в університеті

| За кордоном, Жінки та зброя | Автор: Web admin
По-русски

Кейтлін БеннеттКейтлін Беннетт

Випускниця Кентського державного університету штату Огайо, 22-річна Кейтлін Беннетт опублікувала в Twitter фотографії, де вона позує біля кампусу з гвинтівкою AR-10 на плечі та академічним ковпаком, на якому написано «прийди і візьми».

Дівчина, таким чином, хотіла висловити свою підтримку Другій поправці, але у відповідь отримала безліч погроз.

Тепер, коли я закінчила університет, я можу носити зброю на кампусі. Таке право має бути і в інших студентів, особливо з огляду на той факт, що тут поліція застрелила чотирьох неозброєних студентівТепер, коли я закінчила університет, я можу носити зброю на кампусі. Таке право має бути і в інших студентів, особливо з огляду на той факт, що тут поліція застрелила чотирьох неозброєних студентів

Дівчина в інтерв'ю каналу Fox також звернула увагу на дискримінаційну політику університету, адже відвідувачі кампуса можуть носити зброю відкрито, а студенти і викладачі не можуть навіть приховано.

Kent State graduate poses with rifle on campus

Також вона розповіла про те, що зазнала расистських нападок – буцімто їй дозволили носити гвинтівку на кампусі, бо вона біла. Хоча якби на той час вона була студенткою, то нажила би собі купу неприємностей.

Я ні про що не жалкую. Я відмовляюся бути жертвою, і Друга поправка гарантує мені це.Я ні про що не жалкую. Я відмовляюся бути жертвою, і Друга поправка гарантує мені це.

Кейтлін також заснувала студентську платформу Liberty Hangout, де просуває лібертаріанські цінності і закликає студентів до дискусії про зброю.

В рамках свого руху Кейтлін запитала в людей, чи знають вони що таке AR-15 і чи зможуть відрізнити її від інших гвинтівок.

Gun control advocates know absolutely nothing about Guns.😂

Люди, які називають гвинтівку AR-10 штурмовою, здивуються, дізнавшись, що штурмова зброя заборонена і що AR-10 за скорострільністю не відрізняється від сучасних пістолетів. Не закликайте до контролю над зброєю, якщо не розбираєтеся в цьомуЛюди, які називають гвинтівку AR-10 штурмовою, здивуються, дізнавшись, що штурмова зброя заборонена і що AR-10 за скорострільністю не відрізняється від сучасних пістолетів. Не закликайте до контролю над зброєю, якщо не розбираєтеся в цьому

Web admin Автор: Web admin11241,1 Переглядів: 956 , Коментарів: 3 - 7 +
1,0 1 -1 7
Коментарів (3)

  • 18.05.2018 13:20
    #
    - 16 +

    +1000!!! Молодчинка!!! Больше бы таких!
    Обращают на себя внимание такие закономерности и факты, что люди, выступающие в защиту 2-й Поправки, и, по идее, относящиеся к т.н. "злым""ястребам" - никому не угрожают, а - спокойно занимаются разъяснительной деятельностью, обосновывая свою позицию - реальными фактами. И, напротив: "миролюбивые" "голуби" - рассылают угрозы физической расправы, агрессивно брызжут ядовитой слюной, и прибегают к наглому искажению фактов! Показательно и то, что почти все массовые убийцы - оказались сторонниками т.н. "демократической партии", ратующей за отмену 2-й Поправки!
    Какой из этих противоборствующих лагерей - является деструктивным? Лично для меня, ответ - очевиден!...

    • 18.05.2018 16:58
      #
      - 2 +

      Це точно...Як тільки у ФБ починаю полеміку про легальну зброю в Україні та Закон про неї - панове "миролюби" ладні очі повибирати всім, хто не згідний з їхньою "думкою"...Доктор Менгелє "нєрвно куріт в углу" у порівнянні з тим, які "казні єгипетські" ці "голубці миру" накликають на прихильників зброї...
      Кунсткамера з шизиками чистої води , одним словом....

  • ,,Девушка в интервью каналу Fox также обратила внимание на дискриминационную политику университета, ведь посетители кампуса могут носить оружие открыто, а студенты и преподаватели не могут даже скрыто."
    -- Какие, еще, нужны доказательства существования дьявола? И, того, что он всегда торжествует через такую мразь, которая принимает такие законы?
    То есть, любое чудовище может прийти в университет, и перестрелять его, хоть, весь!
    Надо отдавать под суд такое руководство немедленно, не дожидаясь трагедий.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати