Озброєний громадянин відвернув масове вбивство у Флориді

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Shooting at back to school giveawayShooting at back to school giveaway

У місті Тітусвілл, штат Флорида, на благодійному шкільному заході під назвою «Мир у місті», розлючений чоловік почав стріляти в дітей. Захід організувала сім'я самогубця, котрий вкоротив собі віку минулого місяця.

Під час баскетбольного матчу між двома чоловіками почався конфлікт, а потім і бійка. Потім один з них пішов до свого автомобіля, дістав пістолет, повернувся і відкрив вогонь. Він випустив 12 куль у натовп, де були діти.

Паніку і звуки пострілів зафіксував Двайт Харві, що вів трансляцію у Facebook.

Shooting takes place at rally to stop violence in Titusville

Потім стрілець намагався втекти, але за ним кинувся озброєний громадянин. Він його наздогнав, а коли зловмисник направив на нього пістолет, озброєний громадянин вистрілив йому в голову. Пораненого доставили в лікарню у критичному стані. Окрім нього, більше ніхто не постраждав.

Поліція вилучила з місця події два пістолета калібру .357 та 9 мм, але поки що невідомо, кому саме вони належать.

У поліції заявили, що озброєному громадянинові не висуватимуть жодних обвинувачень, бо він гнався за злочинцем, який потім направив на нього зброю.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 720 , Коментарів: 2 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (2)

  • 10.08.2018 15:23
    #
    - 1 +

    чистая 115 в У

  • 10.08.2018 19:39
    #
    - 1 +

    Не удивлюсь, если журнашлюхи из CNN, и им подобные "уточные" ресурсы - всё перекрутят, для того, чтобы в очередной раз, "наехать" на NRA, и 2-ю поправку...
    Если уж, всяким "антиоружейцам", так хочется превратить школы, в настоящие "gun free zones" (типа Форт-Нокса, полумеры - не эффективны, априори!), то - флаг им в руки, пусть делают! Но! Исключительно - за свои личные средства! Полагаю, что у одного из основных заказчиков "антиоружейной" вакханалии - Блумберга, денежков - достаточно! Да и, его сподвижники, люди - не бедные! Пусть "скинутся", на благое то дело! (Можно смело давать 100% гарантию того, что они этого - никогда не сделают, по причине, элементарной "жабы"!)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати