Армія Великої Британії запровадить єдині для обох статей нормативи фізпідготовки

| Силові структури, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

UK army fitness tests UK army fitness tests

З 2019 року в армії Великої Британії запрацюють нові норми фізичної підготовки, які не оновлювалися вже майже 20 років.

«Нові стандарти фізпідготовки – об'єктивні, виміряні, залежать від роду служби і не залежать від статі. Вони забезпечать армію кадрами із фізичними здібностями, що відповідають оперативним вимогам», – йдеться у нових нормативах.

UK army fitness tests UK army fitness tests

Нові нормативи стануть частиною оновленого комплексу армійських фітнес-випробувань, які відтворюватимуть бойові дії та повсякденні завдання.

UK army fitness tests UK army fitness tests

До випробувань включать витягання поранених з транспортних засобів, їхній підйом і перенесення, ведення вогню і маневри. Стандарти ґрунтуються на аналізі ролей, а за наукові дослідження результатів відповідає Університет Чичестера.

UK army fitness tests UK army fitness tests

Відповідно до нової системи, солдати мають зробити прискорений марш на 4 км за 40 хвилин із спорядженням на 40 кг. Потім ще один марш на 2 км із спорядження на 25 кг за 15 хвилин. Слідом – стрілецькі вправи і маневри, на які виділяється не більше 5 хвилин, а потім потрібно протягнути 110-кілограмову вагу на 20 м.

UK army fitness tests UK army fitness tests

Але і це ще не все – солдатам потрібно буде перенести дві каністри з водою, що важать 22 кг кожна, на 240 м за 4 хвилини, а потім – підняти 70-кілограмову вагу і протримати її протягом трьох секунд. А наостанок – солдатам будуть 20 разів проносити два мішки вагою 20 кг на дистанцію 30 м.

UK army fitness tests UK army fitness tests

«Мені однаково, чоловік ви чи жінка, мені однаково, чим ви займаєтеся, як і ворогу», – заявив сержант-майор польової армії Великої Британії Гевін Патон.

New combat fitness tests | British Army

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 541 , Коментарів: 1 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (1)

  • Тупость имхо. Женщина в большинстве своём просто физически слабее мужчины. Протащить центнер 20 метров и потом не смочь родить? Ну-ну...
    Имхо конечно, но женщинам нечего делать в армии.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати